Sončkov festival!

SONČEK POMAGA – Dobrodelna prireditev 
V soboto, 31. maja 2014 vas ob 18.00 vas na festivalu s svojim nastopom pričakujeta Lea SIRK in Rudi BUČAR. Pridite in pomagajte zbirati sredstva za Dnevni center za otroke in mladostnike Koper.
Otroci lahko med drugim sodelujejo tudi tako, da prinesejo rabljene igrače, knjige, šolske potrebščine in podobno in jih zamenjajo za promocijsko vrečko sponzorjev. Zbrano bomo podarili otrokom iz socialno ogroženih družin in varnih hiš 

Športni del festivala letos v obliki ŠPORTFEST-a
Sončkovemu festivalu se letos pridružuje Športfest – športna prireditev namenjeno najmlajšim športnikom in športnicam, ki bodo tekmovali v športih z žogo: košarka, nogomet, rokomet in odbojka. Sodelovalo bo okrog 500 otrok starih med 10 – 12 let.

soboto, 31. Maja – 4. Sončkov pokal v KOŠARKI za deklice in dečke iz različnih krajev Slovenije popestren z nastopi navijaških skupine Anite Simčič Skokice(OŠ Sv.Anton) in Metuljčice(OŠ Škofije) OŠ Šmarje z Natašo Bodlaj, Plesna skupina Metulj z Lidijo in Natašo Pogačar in Teenagersi.
nedeljo 1. Junija se nadaljujejo zanimivi športni boji v nogometu, rokometu in odbojki z spremljajočo zabavo z navijaškimi skupinami Anit Simčič Gold zajčice in Zajčice(OŠ Prade) Top metuljčice (OŠ Škofije) in Mamitas in nastop AKUD Kola z Vesna Bajic Stojiljkovic

Več o sami prireditvi boste našli na spletni strani www.sonckovfestival.si 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.