Sonus: Time Warp na plaži

Sonus festival
Foto: on Sonus festival

Zaključek festivalske sezone na Pagu prinaša program, ki se bere kot kdo je kdo na elektronski sceni: Richie, Sven, Liebing, Digweed, Villalobos, Luciano, Loco Dice, Carola, Capriati, Jamie Jones, Seth Troxler Dixon, Ame, Kanzyani … – 5 dni in 5 noči pre-, boat-, club- in after-partyjev z več kot 70 vrhunskimi didžeji!

Samo dve leti sta bili potrebni, da se je SONUS uveljavil kot eden od vrhuncev poletne jadranske festivalske sezone. Time Warpov mali primorski bratec bo letos plažo razvrata na otoku Pagu okupiral med 16. in 20. avgustom.

Tako je bilo na Sonusu lani (after movie):

Sonus Festival 2014 - Official Aftermovie

Sonus bo spet gostil večino vodilnih imen svetovne avantgardne elektronike, s poudarkom na tehnu in teh-housu, od pinoirjev do vročih novincev, med njimi pa bosta ponovno tudi naša mojstra Valentino Kanzyani in Ian F, ki bosta po jadranskem žurerskem epicentru širila zvok projektov Colors, Jesus Loved You in Next Wave.

Ker je bil lani festival razprodan in je bilo težko dobiti prost apartma v krogu 15 km okoli Zrć, si velja vstopnice in nastanitev zagotoviti pravočasno. Več o festivalu, logistiki in cenejših paketih za slovenske goste izveste na www.travel2sonus.com in www.sonus-festival.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.