Soundwave Croatia 2015: Jay Electronica razočaral, LTJ Bukem in Marky popravila vtis!

Soundwave Croatia 2015 je za nami.  Kljub  presenečenosti, da ob prevzemu akreditacije ali pred vstopom na festivalsko območje prvi dan, nismo dobili urnika nastopov, smo tudi tokratni festival zapustili z upanjem, da se vidimo naslednje leto.

Tokratno lepo vreme od začetka do konca festivala je pripomoglo do fenomenalnega vzdušja med občinstvom in tistih na odru. Mogoče bi izvzeli iz prejšnjega stavka  glavnega akterja festivala Jay Electronica, ki je  bil obenem tudi glavno razočaranje festivala. Jay je s svojim nerazumljivim monologom večkrat prekinil svoj act in s tem pustil obiskovalce nepotešene kljub pričakovanju  obetavnega nastopa le-tega.

Popolno nasprotje  je bil v nedeljo LTJ Bukem, ki je na glavni oder končno pripeljal obilico vrhunskega dnb-ja in tako napolnil predodrje z množico mladih skakajočih Angležev. LTJ je bil samo poslastica pred nastopom Markya, ki je bil češnja na vrhu smetane festivala in je ponorelo množico pred odrom obdržal od prvega takta do zadnjega. Njegov nastop je trajal krepko preko dve uri in ti dve uri marsikdo, ne bo zlahka pozabil.

 

Da pa navdušenci festivala ne bi kasneje obubožali z nakupom kart, so tokrat nadebudni organizatorji že dali v predprodajo super – early – bird karte za 89 funtov namesto kasneje po 125 funtov.

Spodaj še kratka video montaža dogajanja. Soundwave 2016, vidimo se!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.