Sporazumno prenehanje mandata

Direktor Študentske organizacije Univerze v Ljubljani Roman Didovič je včeraj s predsedstvom ŠOU v Ljubljani sklenil sporazum o prenehanju mandata na mestu direktorja največje slovenske študentske organizacije. Roman Didovič bo naloge direktorja ŠOU v Ljubljani opravljal do 15. januarja 2011.

Študentski zbor ŠOU v Ljubljani je Romana Didoviča na položaj direktorja ŠOU v Ljubljani za mandatno obdobje štirih let izvolil 5. maja 2009. Direktor ŠOU v Ljubljani je v svojem mandatu posebno pozornost namenil povečanju ponudbe vsebin za študente, krepitvi vloge zavodov ŠOU v Ljubljani ter urejanju pravno-lastniških razmerij ŠOU v Ljubljani.

Roman Didovič, direktor ŠOU v Ljubljani: »Z mesta direktorja ŠOU v Ljubljani odhajam, ker so pred menoj novi poklicni izzivi. O tem sem razmišljal že dlje časa, a sem se zaradi zagotovitve stabilnosti v organizaciji pred in med študentskimi volitvami odločil, da počakam do izvolitve novega predsedstva ŠOU v Ljubljani.«

Roman Didovič bo naloge na mestu direktorja ŠOU v Ljubljani opravljal do 15. januarja 2011. Študentski zbor ŠOU v Ljubljani se bo z odstopom direktorja ŠOU v Ljubljani seznanil na prvi januarski seji. Ta organ bo na predlog predsedstva ŠOU v Ljubljani izvolil tudi vršilca dolžnosti direktorja ŠOU v Ljubljani, ki bo po 15. januarju 2011 zasedel to mesto do izvolitve novega direktorja. Mandat vršilca dolžnosti direktorja ŠOU v Ljubljani lahko v skladu z akti ŠOU v Ljubljani traja največ eno leto, brez možnosti podaljšanja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.