Sredi avgusta vabljeni v Zrće na festival Barrakud!

V tednu med 10. in 17. avgustom bo v priljubljenih Zrćah na hrvaškem Pagu na sporedu zelo kvaliteten festival Barrakud. Izmed številnih znanih imen nastopajočih didžejev najbolj izstopa Paul Kalkbrenner.

Znamenita plaža razvrata doživlja izjemen razvoj ponudbe za zahtevnejše občinstvo, ena najsvetlejših zvezd teh krasnih novih časov v Zrćah pa je prav festival BARRAKUD, ki je skupen projekt nekaterih vodilnih kolektivov in diskotek iz severne Italije, kot so Tenax, Magazini Generalli, Weekend, Fragola, Sunflower in drugi.

Barrakud bo v tretji izdaji ponudil 8 dni in 7 noči sladkega razvrata, 4 ekskluzivne boat partyje in še 21 zabav na štirih prizoriščih z več kot 30 glasbenimi guruji. Projekt, ki ponuja unikaten party-trip koncept in živi 365 dni na leto kot pravo GIBANJE, je že prerasel v referenčni poletni elektronski festival, ki streže z najboljšim glasbenimi zgodbami na spektru od čistokrvnega tehna do ležernega housa ter ponuja unikatno doživetje. DOŽIVETJE je tu ključna beseda in če ste atmosfero Barrakuda že izkusili, veste zakaj te mešanice počitniške lenobnosti, sproščenega druženja z glasbenimi sladokusci, zabav na plažah, ladijcah in plesiščih pod zvezdami ter vsakovrstnega razvajanja brbončic z avantgardnim laškim pridihom res ne gre zamuditi.

 

Prvo ime letošnjega Barrakuda bo berlinska ikona Paul Kalkbrenner, po slišanem v zadnjih mesecih bo eden od vrhuncev festivala tudi nastop Dubfireja. Na mesto lanskega zločina se vrča ruska žverca Nina Kraviz. Tam bodo tudi Carl Craig, Ellen Allien, Martinez Brothers, Ben Klock, Martin Buttrich, Gregor Tresher (nov album!), Stacey Pullen, Marcel Dettmann, Cadenzin varovanec Andrea Oliva, Kenny Larkin, Ilario Alicante, Lucy, Hector, Yaya, Marco Faraone in Danny Daze, Priku pa bo na otok oljčnih gajev, solin in čipk prinesel še nekaj črnomorske romantike. Barrakud bo Zrče zarejval med 10. in 17. avgustom!

Video napovednik:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=97R4wToIgWw

 

Seznam nastopajočih:


PAUL KALKBRENNER * DUBFIRE * NINA KRAVIZ

CARL CRAIG * ELLEN ALLIEN * MARTINEZ BROTHERS

BEN KLOCK * MARTIN BUTTRICH * GREGOR TRESHER

STACEY PULLEN * MARCEL DETTMANN * ANDREA OLIVA

KENNY LARKIN * ILARIO ALICANTE * LUCY * HECTOR

YAYA * MARCO FARAONE * DANNY DAZE * PRIKU in drugi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.