stand-up poslastica!

Obeta se nov celovečerni stand-up šov – pripravlja ga TIN VODOPIVEC – z naslovom “REPLIKA”. Prvi slovenski stand-up komik, ki vas bo šest večerov zapored spravljal v smeh med 27.11. in 2.12 v osrednjem slovenskem kulturnem hramu – v Cankarjevem domu v Ljubljani.

O Tinu Vodopivcu:


“Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda.” (Mladina)

“Šarmantni Vodopivec je imel najbolj originalen material, s številnimi prebrisanimi opažanji” (Chortle, UK Comedy Guide)

“S svojimi obzervacijami je zadel v polno”  (Venue, UK)

“Odličen v več pogledih, in to v svojem drugem jeziku.” (Birmingham comedy club)

 

*  *  *  *  *


Tin Vodopivec se torej vrača v Cankarjev dom z novim avtorskim celovečernim stand-up šovom “REPLIKA”. Pripravite se na nove šale v za stand-up neobičajni 360-stopinjski areni ter Tinov prepoznavni stil zabavnega opisovanja bizarno-nenavadno-vsakodnevnih situacij. Šport, moderna tehnologija, človeški odnosi, grafiti na zidovih parkov v Novi Gorici in še marsikaj.

 

Od leta 2006, ko je s svojim odrskim debijem vstopil v še neraziskan svet stand-up komedije, je nanizal že več kot 700 nastopov, v devetih državah in v kar treh jezikih.  Leta 2010 je debitiral na zahtevni angleški stand-up sceni in od tedaj vse uspešneje prodira tudi na neizprosen trg Velike Britanije, kjer je že nastopil tudi v enem najprestižnejših klubov komedije na svetu – londonskem Comedy Storu. Nastopal je tudi v Parizu, Varšavi, Budimpešti, Skopju, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu in celotni regiji bivše Jugoslavije. Že leta 2008 je slavil zmago na prvem slovenskem tekmovanju komikov “Last comic standing” v organizaciji Radia Študent. Zmagal je tudi na tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu, pa v varšavskem klubu Chlodna, julija letos pa je na zaključku Festivala Lent na tekmovanju “Noč standup komika” v močni konkurenci najboljših komikov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Bosne prejel nagrado občinstva.

 

Tin je soustanovitelj Panča, osrednjega domačega festivala stand-up komedije, redno pa nastopa tudi po klubih, teatrih, festivalih in raznoraznih dogodkih, tako doma kot po celotnem Balkanu in v zahodni Evropi. Med drugim je na koncertu v dvorani Tivoli ogreval občinstvo legendarnega latinskega srcelomca Julia Iglesiasa, izven konkurence nastopil na zaključku šova Slovenija ima talent, zadnji dve leti pa je s svojimi nastopi med oglasnimi premori navduševal tudi izbrano občinstvo na podelitvi Viktorjev, osrednjih domačih medijskih priznanj. 

 

Vabljeni na simpatično-bizarni nepredvidljivo-sproščeni norčavi in lahkotni večer komedije enega naših najbolj priljubljenih stand-up komikov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.