Steve Stevens z edinstvenim bendom v Laškem

Steve Stevens, virtuoz na kitari in avtor vrste svetovnih uspešnic, bo zaokrožil večer rockovskih legend v petek, 18. julija. Z edinstvenim in samo za ta večer zbranim bendom glasbenikov, ki so ga poimenovali Steve Stevens Beer Band, bodo zaigrali vrsto rock skladb, s katerimi bodo zagotovo navdušili vse ljubitelje te glasbene zvrsti. Nadaljuje pa se tudi pester program ugodnosti za obiskovalce.

 

Steve Stevens je ameriški kitarist in avtor glasbe, svetovna glasbena legenda. Glasbeno kariero je začel v osemdesetih letih prejšnjega stoletja kot eden od najbolj izstopajočih kitaristov rocka – tako po zaslugi izjemne virtuoznosti kot zaradi slikovitega imidža. Kljub rokerskim koreninam se je izkazal kot vsestranski, iskan in cenjen glasbenik, ki se z lahkoto sprehaja med žanri od glam rocka, popa, bluesa, post punka, jazza, elektronike, housa, flamenka. Njegovo igranje odlikujeta briljantna tehnika in prepričljiva, virtuozno lahkotna in neprisiljena izvajalska moč ter eruptivna ustvarjalnost. Med številnimi priznanji izstopa predvsem nagrada Grammy za soavtorstvo skladbe Top Gun Anthem, naslovne teme filma Top Gun.

Zaslovel je tudi s sodelovanji z drugimi zvezdniki, predvsem z Billyjem Idolom, Michaelom Jacksonom in Vincem Neilom. V letošnjem letu je izšel album Sebastiana Bacha z naslovom Give ‘Em Hell, pri katerem je Steve sodeloval kot kitarist in avtor glasbe. Pravkar je na turneji z dolgoletnim prijateljem Billyjem Idolom, s programskim direktorjem festivala Pivo in cvetje Urbanom Cento pa sta posebej za letošnji festival sestavila edinstveno skupino, ki sta jo poimenovala Steve Stevens Beer Band. Ob boku s svetovno kitarsko legendo bodo tako igrali nekateri najboljši slovenski glasbeniki: kitarist Bor Zuljan, bobnar Roman Ratej, klaviature bo igral Sašo Gačnik, pel bo Matjaž Jelen, na basu pa se bosta menjavala Cveto Polak in Urban Centa. Zaigrali bodo vrsto svetovnih uspešnic predvsem skupin, v katerih posamezni člani delujejo, pa tudi nekaterih klasik rocka. Zagotovo eden vrhuncev festivala in edinstvena zasedba, ki je ne smete zamuditi, saj jo boste lahko videli in slišali le na Pivu in cvetju!

Sicer pa je do pričetka festivala le še 23 dni. Organizatorji nadaljujejo s prijetnimi presenečenji in ugodnostmi za obiskovalce prizorišča Zlatorog, ki jih ni malo! Ob nakupu festivalske vstopnice na bencinskih servisih OMV kupec prejme še brezplačni brezalkoholni napitek Laško Malt. Nakup enodnevne vstopnice prinaša eno pijačo, tridnevne pa kar tri!

Na največji letošnji žur potujete varno! Pivovarna Laško je s prijaznima partnerjema OMV ter s Slovenskimi železnicami pripravila akcijo, s katero spodbuja varno potovanje na festival in z njega. Tako bodo obiskovalci v času trajanja festivala od 17. do 20. julija kupon z vstopnice lahko zamenjali za še eno brezalkoholno Laško Malt na OMV ali pa za povratno vozovnico za vlak do Laškega in nazaj na vseh železniških postajah v Sloveniji!

Ugodnost brezplačnega kampiranja ter popustov za uporabnike povratne steklene embalaže za pivo Laško Zlatorog so že dobro poznane in sprejete. Posebej zanimivo pa je, da se ugodnosti ne izključujejo, temveč seštevajo, zato so koristi za obiskovalce največje letošnje zabave res zelo vabljive.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.