ŠTUDENTJE ZA MLAJŠE ALI STAREJŠE

Ali mogoče pripravljate ali razmišljate o organizaciji in izvedbi kakšnega medgeneracijskega projekta? Torej, takšnega, ki ga boste študentje pripravili za mlajše ali starejše? Če ja, ga prijavite na medgeneracijski razpis ŠOU v Ljubljani!

ŠOU v Ljubljani namreč objavlja že tretji razpis letos, tokrat za medgeneracijske projekte društev, zvez društev in zavodov v študijskem letu 2012/13 v višini 40.000 evrov. Predmet razpisa je sofinanciranje projektov društev, zvez društev in zasebnih zavodov, ki jih organizirajo študentje za druge generacije (mlajše, starejše).

 

Rok za prijavo na razpis je 10. september 2012.

 

Kot nam je povedal vodja Društvenega stičišča ŠOU v Ljubljani – STIKS, Damjan Vinko, se največja študentska organizacija s tem razpisom pridružuje evropskemu letu aktivnega in medgeneracijskega sodelovanja. 

 

ŠOU v Ljubljani delovanje študentskih nevladnih organizacij podpira v okviru stalne dejavnosti Društveno stičišče – STIKS; prek različnih razpisov že vrsto let, vsako leto sofinancira projekte in dejavnosti okoli 200 nevladnih organizacij. Največja slovenska študentska organizacija nevladnim organizacijam med drugim omogoča tudi brezplačno uporabo prostorov ŠOU v Ljubljani, organizira brezplačna strokovna izobraževanja in nudi brezplačno lektoriranje ter prevajanje iz/v angleščino.

Več o razpisu in razpisnih pogojih najdete na spletni strani ŠOU v Ljubljani, www.sou-lj.si.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.