Študentska arena povezuje!

13. Študentska arena, ki jo tudi letos soorganizira ŠOU v Ljubljani, vabi v svojo družbo! Največja sejemsko izobraževalna prireditev za mlade v Sloveniji bo od 23. do 25. oktobra 2012 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!
Mlade bo povezovala na različne načine:

  • tiste bolj resne in željne novih znanj v številnih brezplačnih izobraževalnih dogodkih v PREDAVALNICAH in na ARENINEM KRIŽIŠČU,
  • ljubitelje žurov, zabave in gledališča ob ŠTUDENTKSEM ODRU, kjer bodo med drugim nastopili improligaši, plesni mojstri Maestro ter igralski mački Jonas Žnidaršič, Jure Godler in Jože Robežnik s predstavo Moja dežela,
  • umetniške dušice na UMETNIŠKEM SEJMU, kjer se bo mogoče kupiti stajliš modne dodatke,
  • zagrižene okoljevarstvenike in kreativce pa na EKO OTOKU, kjer bo mogoče spimpati kolesa, predelati stara dolgočasna oblačila, sešiti odbite nakupovalne vrečke in še kaj!

Pridi na Študentsko areno, kjer se boš lahko povezoval/-a s številnimi ORGANIZACIJAMI IN PODJETJI, ki nudijo kopico priložnosti, ključnih informacij, znanja in izkušenj za mlade: o študiju doma in v tujini, izobraževanju, zaposlovanju, osebnih financah, mednarodnem sodelovanju, zdravju, skrbi za okolje, literaturi, aktivnem preživljanju prostega časa, umetniškem ustvarjanju in še in še.

Vstop prost!

 

POVEŽI SE ŠE TI!

 

Več informacij:

www.dobimo.se

facebook.com/studentskaarena

twitter.com/studentskaarena

 

NE SPREGLEJ!

24. in 25. oktobra bo v dvorani C potekal zaposlitveni sejem Moje delo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.