Študentski domovi Univerze na Primorskem

Študentski domovi Univerze na Primorskem so na svoji spletni strani objavili razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2017/2018. Na Primorskem so razpisane kapacitete v štirih mestih: Kopru, Izoli, Portorožu in Novi Gorici. Skupaj je na voljo 1.384 prostih mest (lani 1.501), od tega 444 mest za študente, ki se na novo prijavljajo za sprejem, ter 940 mest za študente, ki svoje bivanje podaljšujejo v novo študijsko leto 2017/18. 


Rok, ki pa ga kandidati za sprejem subvencioniranega bivanja ne smejo zamuditi, je 16. avgust 2017. Vsak kandidat lahko odda samo eno prošnjo za sprejem subvencioniranega bivanja prek elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ

 

Rok za oddajo prošenj za podaljšanje bivanja je prav tako 16. avgust 2017. Prošnjo za podaljšanje bivanja vložijo študenti, ki so v študijskem letu 2016/17 bivali v javnih ali zasebnih študentskih domovih, dijaških domovih ali pri zasebnikih s subvencijo in se niso izselili iz javnih ali zasebnih študentskih domov oziroma dijaških domov in niso prekinili nastanitvene pogodbe za bivanje pri zasebnikih. Tudi v tem primeru lahko kandidat odda samo eno prošnjo za podaljšanje bivanja, in sicer preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. 

 

O načinih oddaje vloge, njenih obveznih prilogah in o zahtevanih pogojih, ki jih morajo kandidati, ki se prijavljajo, upoštevati, je podrobno navedeno v razpisu, ki je objavljen na spletni strani Študentskih domov Univerze na Primorskem, kjer so navedeni tudi vsi kontakti za dodatne informacije, pojasnila in vprašanja.  

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.