Študentski Pohod na Rožnik

V torek, 17. 5. 2011 se je v sklopu tritedenskih Majskih iger odvil najbolj popularen dogodek- tradicionalen pohod z žurom na Rožniku.

Vzdušje je bilo enkratno že v popoldanskih urah. Tudi to leto je Študentski svet stanovalcev organiziral zabavne Igre brez meja, na katerih so se med seboj pomerile ekipe študentskih domov v Ljubljani. Poleg obilice smeha in veselja ob druženju, seveda ni manjkalo tudi tiste pozitivne športne tekmovalnosti. Najboljši so si prislužili pokale in praktične nagrade, vsi pa so si lahko privoščili brezplačno porcijo slastnega vola.
Po končanih igrah je sledil že težko pričakovani glasbeni del, ki se je pričel ob 18. uri. Oder Rožnika je otvorila rock skupina Versus, za njimi so nastopili energični band Flyspoon, s tradicionalnimi melodijami Irske, Škotske in Bretonoije pa se je poigravala 4-članska zasedba Noreia. Jasa na Rožniku je postajala vse bolj polna obiskovalcev, saj je bližal nastop edinstvene skupine The stroj. Sledil je koncert Avtomobilov, ti so publiko pripravili do glasnega prepevanja in plesanja. Kot zadnja je nastopila hrvaška zasedba Jinx, ki je poskrbela za vrhunec večera.
Razpoloženje na Rožniku je bilo odlično, če si želiš pozitive in druženja pridi na Dan mestnega loga, ki bo v četrtek 19. 5. 2011. Čaka te obilica zabave z Peace Road, Forstate, Low Peak Charlie, Adamom, Tinkaro Kovač in Ano Pupedan.

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.