Aktualni razpisi fundacije Študentski tolar

Razpis za subvencionirane jezikovne tečaje za študente v stiski

Razpis vključuje udeležbo na jezikovnih tečajih, ki jih bo Zavod ŠOLT izvajal med 11. decembrom in 10. januarjem 2020 (termini tečajev so različni). Pravico do subvencioniranega intenzivnega jezikovnega tečaja imajo osebe, ki imajo v študijskem letu 2019/2020 status študenta in niso v rednem delovnem razmerju. Študent mora ob pozitivno rešeni vlogi za izvedbo tečaja plačati 30,00 €. Razpis traja do porabe sredstev oz. najkasneje do 9. 12. 2019. 

Drugi poziv v letu 2019 za dodelitev nepovratne denarne pomoči študentom v stiski

Ugodena denarna pomoč v enkratnem znesku znaša od 400 do 600 €. Kdo vse je upravičen do denarne pomoči oz. se lahko na poziv prijavi, je zapisano v razpisni dokumentaciji, ki jo lahko preneseš tukaj. Na poziv se lahko prijaviš do vključno 30. novembra 2019.

S tolarjem do diplome 2019

Program »S tolarjem do diplome« vključuje dve obliki brezplačne pomoči: lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog in tiskanje do treh izvodov. Pravico do pomoči imajo osebe, ki zaključujejo študij na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam je priložen v prilogi poziva) in niso v rednem delovnem razmerju. Program traja do porabe sredstev, a največ do 31. 12. 2019.
Prejšnji članekZakaj me nihče ne posvoji?
Naslednji članekPraznuj zahvalni dan tudi ti: Friendsgiving

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.