Brezplačna pomoč pri tiskanju in lektoriranju diplomskih ali magistrskih nalog

Fundacija Študentski tolar ponuja brezplačno pomoč v okviru programa »S tolarjem do diplome«. Pomagajo pri lažjem dokončanju visokošolskih in višješolskih študijev, program pa je namenjen študentom ŠOU v Ljubljani, ki so se zaradi različnih dogodkov znašli v stiski.

Ponujajo dve obliki brezplačne pomoči, in sicer:

  • lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog s pregledom angleškega povzetka za prvih 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena,
  • tiskanje do treh izvodov diplomskih ali magistrskih nalog za prvih 50 študentov, ki se bodo zglasili na objavljenem kraju omenjenega programa (vloge ni treba oddati, temveč se le zglasiti na njihovem mestu tiskanja).

Upravičenci lahko koristijo katerokoli obliko pomoči, lahko tudi obe.

Kdo so upravičenci?

Pomoč se lahko dodeli osebam, ki zaključujejo študij na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam je priložen v prilogi poziva) in niso v rednem delovnem razmerju. Program traja do porabe sredstev, največ do 31. 12. 2019, zato zainteresirani pohitite s prijavo.

Kako do brezplačnega lektoriranja?

Potrebno je izpolniti vlogo, poslati dokazila in izjave o trenutnem finančnem stanju, a kot že omenjeno najkasneje do 31. 12. 2019. Vloga in poziv z vsemi informacijami se nahajata na koncu članka.

Kako do brezplačnega tiskanja?

Tukaj oddaja vloge ni potrebna, prvim 50 prosilcem, ki pa bodo obiskali njihovo točko za brezplačno tiskanje diplomskih oz. magistrskih nalog, bo na voljo tiskanje naloge v formatu A4 v največ treh izvodih (ne glede na obseg strani). Prosilec mora imeti za tiskanje izdelano datoteko v formatu .pdf.

Tiska se na Šoltu, Študentsko naselje Rožna dolina, blok 7, Svetčeva 9, Ljubljana, Prosilec lahko obišče njihovo fotokopirnico (od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 20.00, ob petkih od 8.00 do 13.00), kjer ti izdelajo tvojo nalogo. Prosilcu je na voljo brezplačno črno-belo tiskanje, proti plačilu pa tudi barvno tiskanje, vezava v špiralo in tisk na večje formate. Trda vezava ni mogoča.

Vloga_lektoriranje

poziv_FST_diploma_2019_vse

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

VIRŠtudentski tolar
Prejšnji članekPijače Pivovarne Pelicon že na voljo po Sloveniji, Hrvaškem in Danskem
Naslednji članekEMUI 9.1 kmalu na voljo za Honor telefone

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.