Nov doktorski program UP

Nov akreditiran doktorski interdisciplinirani program 3. stopnje Obnovljivi materiali za zdrava grajena okolja bo izvajal UP FAMNIT.

Program se bo ukvarjal z lesarstvom s poudarkom na trajnostni gradnji interdiscipliniranega povezovanja z drugimi znanostmi.

Predstavlja zaokroženo ponudbo znanj, ki temeljijo na gradbeni, lesarski in arhitekturni znanosti in so prepletena z vidiki zdravja in informacijskih tehnologij. Cilj programa je izobraziti vrhunske strokovnjake na področju obnovljivih materialov za zdrava grajena okolja s poglobljenim razumevanjem teoretskih konceptov, širokim tehniškim znanjem ter zmožnostjo za samostojno razvijanje novih znanj. Po končanem programu bo posameznik z uporabo pridobljenega znanja usposobljen tako za razvoj in izboljšavo obnovljivih materialov za zdrava grajena okolja v Sloveniji in drugod, kot tudi za nadaljnji razvoj stroke na akademski ravni.

Študijski program se bo začel izvajat že v prihodnjem študijskem letu v slovenskem in angleškem jeziku. Več informacij bo v kratkem na voljo na spletni strani fakultete, roki in pogoji za prijavo pa bodo objavljeni v razpisu za prijavo za vpis v študijske programe 2. in 3. stopnje.

VIRFamnit
Prejšnji članekMagenta ne obstaja
Naslednji članekZakaj sam način brez beleženja zgodovine ni dober in kako ga izboljšati?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.