Oddaja vlog za Zoisove štipendije

Tako kot vsako leto tudi letos Javni štipendijski sklad razpisuje razpis za pridobitev ali ohranitev Zoisove štipendije. Če si zelo priden študent ali dijak, ki v svoje študijsko delo vlaga 110 % in dosega izjemne rezultate, potem ne zamudi priložnosti za močno zasluženo štipendijo.

Kot navajajo na spletni strani Javnega štipendijskega sklada, so Zoisove štipendije »namenjene dijakom in študentom ob doseganju izjemnih dosežkov in s tem ustvarjanju dodane vrednosti na področju znanja, raziskovanja, razvojne dejavnosti in umetnosti.«

Splošni pogoji za pridobitev štipendije so:

  • državljanstvo,
  • starost,
  • status dijaka ali študenta ali udeleženca izobraževanja odraslih,
  • ustrezna izobraževalna ustanova in izobraževalni program v Sloveniji ali v tujini,
  • status glede opravljanja dela oziroma brezposelnosti,
  • ni upravičen do štipendij, ki niso združljive s Zoisovo štipendijo.

Za sprejetje v postopek dodeljevanja Zoisovih štipendij moraš pravočasno oddati vlogo (rok za oddajo vlog je za dijake 6. 9. 2019 in za študente 7. 10. 2019). Več informacij o Zoisovi štipendiji pa najdeš na spletni strani Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije.

Če so tvoji študijski dosežki zavidanja vredni in si mnenja, da izpolnjuješ vse pogoje, potem ne razmišljaj in hitro oddaj vlogo. Ne pozabi, vsako trdo delo si zasluži nagrado!

Prejšnji članekVN Francije: Lahko Mercedes zmaga vse dirke sezone?
Naslednji članekViber predstavil nabor funkcij za brezskrbno poletje

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.