Poziv za povračilo zneska podražitve študentskih bonov

Fundacija Študentski tolar z novim razpisom denarne pomoči za študente v stiski
Fundacija Študentski tolar z novim razpisom denarne pomoči za študente v stiski Foto: coyot on pixabay

Fundacija Študentski tolar poziva k blažitvi posledic podražitve študentskih bonov v letu 2023. Fundacija, ki je del ŠOU v Ljubljani, je objavila poziv, ki je nastal s pobudo Študentske organizacije Univerze v Ljubljani. Šlo bo za del reševanja negativnega vpliva podražitve študentskih bonov na socialno ogrožene študente.

Povračilo zneska podražitve študentskih bonov

Kaj je predmet poziva? Povračilo zneska podražitve študentskega bona v letu 2023 in sicer za vsak unovčen bon v obdobju od 1. januarja do 31. marca 2023.

Študentom, ki bodo unovčili bone v posameznem mesecu in bo na tem pozivu ugotovljeno, da izpolnjujejo merila za pridobitev pomoči, bo v naslednjem mesecu povrnjena razlika podražitve študentskega bona iz leta 2022.

Rok za predložitev vlog je do vključno 31. januarja 2023.

Pomoč se lahko dodeli samo osebam, ki so v socialni stiski in imajo status študenta v študijskem letu 2022/2023 na visokošolskem ali višješolskem zavodu, ki je članica ŠOU v Ljubljani, in niso v rednem delovnem razmerju.

Vse dodatne informacije najdeš na spletni strani Poziva za blažitev posledic podražitve študentskih bonov v letu 2023 za študente v stiski.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKako biti kreativen na delovnem mestu?
Naslednji članekRoza zadeve – naravna čistila za ljubitelje roza barve
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.