Razpis ATHENA

Nov razpis programa gostujočih raziskovalcev evropske univerze ATHENA predstavlja veliko priložnost za izkušene raziskovalce. Raziskovalci s kateregakoli področja se lahko za 3 do 12 mesecev pridružijo laboratoriju Univerze v Orleansu v Franciji.

Univerza v Orleansu in Les Studium iz Francije sta ponovno razpisali program z namenom povezovanja raziskovalnih skupin in raziskovalec partnerskih institucij Evropske univerze ATHENA.

Ta program je namenjen izkušenim mednarodnim raziskovalcem, ki izražajo raziskovalne vrednote: radovednost, domišljijo in intuicijo. Te vrednote pomagajo ustvariti dinamično mednarodno znanstveno skupnost, usmerjeno navzven, ki priznava prednosti mednarodnih, multidisciplinarnih ali interdisciplinarnih in medsektorskih raziskovalnih pristopov. Paket nagrad ustvarja pogoje, ki pospešujejo razvoj znanstvenih in človeških interakcij med laboratoriji različnih partnerskih univerz za krepitev raziskovalnih in razvojnih ter izobraževalnih programov, ki se izvajajo v okviru evropskega univerzitetnega programa ATHENA.

Program predstavlja veliko priložnost za izkušene raziskovalce kateregakoli področja, da se za 3 do 12 mesecev pridružijo laboratoriju Univerze v Orleansu. Financiranje omogoča prihod in nastanitev ter tesno vpetost v lokalno raziskovalno skupnost.

Rok za prijavo je 7. april 2022. Več informacij in prijava so na voljo na: ATHENA visiting researcher Programme.

Prejšnji članekSpreminjanje ogljikovega dioksida v gorivo s pomočjo sončne energije
Naslednji članekRad smučaš? Zate imamo smučarske karte za Kanin po znižani ceni!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.