ŠS FF UL (znova) nudi denarno pomoč socialno ogroženim študentom

Študentski svet Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani tudi v drugem valu epidemije nudi finančno pomoč najbolj socialno ogroženim študentkam in študentom Filozofske fakultete. Za podobno gesto so se odločili tudi v spomladanskem valu.

Kako bodo pomagali?

Filozofska fakulteta bo ogroženim študentom pomagala v obliki financiranja nakupa živil in higienskih pripomočkov. Posameznemu študentu bodo namenili vrednostno kartico v višini 40 €.

Kako do pomoči?

Za pridobitev vrednostne kartice ne bo potrebno predložiti nikakršnih uradnih dokazil, saj računajo na »vašo odkritost, pravičnost in moralni čut«. Pridobljena sredstva so namreč namenjena socialno najbolj ogroženim študentom in odpravljanju najhujših posledic epidemije, zaradi katerih si ne morejo privoščiti osnovnih dobrin.

Če si med njimi tudi ti, na elektronski naslov ProdekanstudentFFUL@ff.uni-lj.si pošlji prošnjo, v nekaj stavkih opiši svoje trenutne razmere in zakaj bi ti pomoč prišla prav. K prošnji pripiši naslov, na katerega želiš prejeti vrednostno kartico ter svojo vpisno številko.

Tisti, ki so finančno pomoč v spomladanskih mesecih dvakrat že prejeli, do nje zdaj žal niso več upravičeni.

Več o tem si lahko prebereš na spletni strani Filozofske fakultete.

Prejšnji članekZakorakajmo bleščeče in glamurozno v praznične decembrske dni
Naslednji članekZgodovina splava: včasih je bil splav sprejemljivo in pogosto dejanje

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.