Vezava diplomskih nalog in magistrskih del še nikoli ni bila tako preprosta 

Si zaključil s pisanjem diplome, ki jo je tvoj mentor že požegnal, prav tako si dobil podpis  na tehničnem pregledu? Odlično, zdaj te čakata samo še vezava in zagovor. Pri drugem ti žal ne moremo pomagati z drugim kot z nasvetom, da še (skoraj) nihče ni padel na zagovoru in da ti že veš, o čem si pisal. Pri vezavi pa ti lahko pomagamo s predlogom, kam poslati svojo diplomo, da bo vezana karseda kakovostno. 

Ključne so osnove

Pri vezavi je pomembno, da se uporabita kakovosten papir in platnica. Diploma bo navsezadnje desetletja dolgo sedela v knjižnici tvoje fakultete in čakala na nadobudne bruce, ki bodo iskali idejo za temo.

V knjigoveznici Bertoncelj ti ponujajo standardne vezave nalog v več kot 30 različnih barvah! Tisk na sprednji platnici in (po želji) na hrbtišču je lahko v zlati, srebrni, beli, črni, temno rjavi in rdeči barvi, v globoki zlatotisk tehniki.

Njihova posebnost je, da nudijo tudi vezavo A3 formata leže in pokončno. 

Rok izdelave klasične vezave je 1 do 2 dni.

… in pa hitro vezavo – izvedba v že nekaj urah, ponujajo v modri, bordo in črni barvi, opremljeno z zlatim ali srebrnim tiskom. 

Zložene diplomske naloge
Foto: on Knjigoveznica Bertoncelj

Poleg vezave diplomskih nalog, magistrskih del in doktorskih disertacij v knjigoveznici Bertoncelj ponujajo tudi vezavo uradnih listov, časopisov, revij, poročil, finančne dokumentacije, projektov, arhivskih map, popravilo starih knjig …

Listi diplomske naloge, v ozadju so knjige
Foto: on Knjigoveznica Bertoncelj

Družinsko podjetje

Knjigoveznica Bertoncelj deluje že od leta 1965, ko je bila pod strokovnim vodstvom takratnega lastnika knjigoveza gospoda Franja Kozarja. Z upokojitvijo pa je delo prevzela gospa Irena Bertoncelj, ki je leta 1988 tudi uradno prevzela dejavnost. Leta 1997 je zaposlila še hčerko Andreje Bertoncelj, s čimer je podjetje postalo družinsko. Njihove večletne delovne izkušnje in ročna izdelava vezave se odražata v izredni kvaliteti, ki nima konkurence.

Kup diplomskih nalog
Foto: on Knjigoveznica Bertoncelj

Kaj torej še čakaš, čas je, da zaključiš s študijem! Svojo diplomo ali magistrsko (če ti je uspelo narediti doktorat, si zaslužiš medaljo) hitro pošlji na elektronski naslov info@knjigoveznica-bertoncelj.si in se na lastne oči prepričaj v kakovost vezave knjigoveznice Bertoncelj. Dosegljivi so tudi na telefonsko številko 02 25 15 347.

Urednica revije Študent

Prejšnji članekMoram zaradi sprejetja redne službe plačevati redno vpisani podiplomski študij?
Naslednji članekOkrepčevalnica Tropicano vas pričakuje s pristno domačnostjo
Katja Stojić

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.