Študiraj informatiko v Novem mestu

Želiš razviti svoj talent in pokazati svoje sposobnosti? Skupaj s kolegi odkriti nove IT rešitve? Vstopi v FIŠ-evo skupnost in uporabi njihovo znanje. Spoznaj Slovenijo v malem in odkrij čare dolenjske prestolnice. Študiraj informatiko na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu. www.fis.unm.si/.

 

Informatika je srce današnjega razvoja. Diplomanti informatike imajo veliko zaposlitvenih možnosti, hkrati pa uspešneje dosegajo cilje na delovnem mestu. Stroka informatike je s svojim razvojem omogočila tudi veliko rešitev za izboljšanje vsakdanjega življenja ali bolj zapletenih vprašanj. Študentje FIŠ so oblikovali inovativno rešitev Inso+ IT, ki je namenjena sladkornim bolnikom in zdravstvenim ustanovam. Inovacija je kombinacija mobilne aplikacije in spletne strani ter pomeni izboljšanje kakovosti življenja za bolnike in poenostavitev dela medicinskih sester in zdravnikov. S tem želijo inovatorji vplivati na večjo ozaveščenost bolnikov in zagotoviti nižje stroške zdravljenja ter nabave zdravil. Prejeli so bronasto priznanje za najboljše inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2012.

 

FIŠ se hvali s skrbjo za svoje študente. Nudimo sistem tutorstva z osebnim pristopom predavateljev do študentov. Mladi in strokovni predavatelji in asistenti imajo ogromno znanja o sodobni tehnologiji, katerega radi posredujejo študentom. Študentje lahko s fakulteto komunicirajo preko sodobnih kanalov, kamor spadajo Facebook, Twitter, spletna učilnica Moodle, elektronski indeks ter spletni urnik prilagojen za Google koledar in Outlook. Nudimo tudi brezplačen študij za zaposlene ter prilagojen urnik za redne, izredne in zaposlene študente. Sodelujemo tudi v Socrates Erasmus programu za mednarodne izmenjave v Evropski uniji.

 

Drugi prijavni rok je od 22. do 29. avgusta za visokošolski in univerzitetni študij, od 22. avgusta do 23. septembra za magistrski študij in od 1. junija do 23. septembra za doktorski študij.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.