Svetovni pohod za mir in nenasilje

Na okrogli mizi, ki je bila ena izmed spremljevalnih aktivnosti ob podpori Svetovnega pohoda za mir in nenasilje, so o omenjeni problematiki spregovorili: prof. dr. Rudi Rizman in prof. dr. Milica Antić Gaber s Filozofske fakultete, dr. Vladimir Prebilič s Fakultete za družbene vede, Anej Korsika, politolog, doktorski študent teoretske psihoanalize, urednik Tribune in aktivist ter Tomo Križnar, aktivist in mirovnik.

Delegacija Balkanske poti pohoda se bo sicer 6. novembra 2009 na poti v Ženevo na sprejem k Organizaciji Združenih narodov ustavila tudi v Ljubljani. Pohod podpira župan Mestne občine Ljubljana gospod Zoran Jankovič, ki bo 6. novembra 2009 poleg dekana Filozofske fakultete dr. Valentina Bucika nagovoril pohodnice in pohodnike pohoda, ki se bodo ustavili v Ljubljani. Pohod prav tako podpira tudi predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk.
V okviru kampanje Svetovni pohod za mir in nenasilje vas vabimo na predavanje na temo »Iskanje notranjega miru skozi borilne veščine«. Predavanje bo 28. oktobra 2009 ob 18. uri na Filozofski fakulteti (Oddelek za zgodovino, 1. nadstropje, predavalnica 102).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.