Ta petek v Cirkusu moda in zabava!

V petkovem klubskem večeru si bosta v najbolj vročem zbirališču nočnih ptičev v prestolnici roke podala vroča znamka urbane modne obutve Creative Recreation ter izbrana house glasba izpod prstov našega uspešnega producenta Mika Valeta.

Slednji pravkar doživlja velik mednarodni preboj še kot didžej. Za primerno podporo se mu bo na odru pridružil še eden najprodornejših mladih didžejev v regiji, Alex Cvetkov.

 

Prekaljeni didžej in producent Mike Vale je po desetletju trdega dela in seriji uspešnih izdaj na vidnih založbah svoj aktualni pohod po tujih plesiščih in najvišjih mestih Beatportove lestvice pričel ob koncu lanskega leta, ki ga je kronal z najbolj prodajano house skladbo. Za odlično popotnico v letošnje leto je nastopil v znamenitem Ministry of Soundu, prejel Beatportov laskavi naziv “Artist to watch in 2013”, med Zimsko glasbeno konferenco (WMC) v Miamiju pa je v eni sami noči nastopil na kar treh zabavah. Letos je že uspešno remiksal Deadmau5ovo skladbo “1981”, trenutno pa zbuja veliko zanimanja njegov avtorski komad “Don’t Give a Damn” s pevko Stello Mercury, ki bo izšel pri založbi tudi pri nas zelo priljubljenega grammyjevca Rogerja Sancheza, za to pesem pa bodo posneli tudi videospot. Mike Vale v zadnjem času vse pogosteje nastopa v Evropi, Severni Ameriki in Aziji, zato bo njegov predpočitniški špil v Cirkusu še toliko bolj zanimiv za vse, ki želite z njim zaplesati blizu doma. 

 

Obvezna oprema: superduper snikerji. Mike Vale jih izbira tukaj: www.cr8rec.com.

 

 

CREATIVE RECREATION

w: www.cr8rec.com

fb: www.facebook.com/diversus.si

yt: www.youtube.com/creativerecreationtv

 

MIKE VALE

w: www.mikevale.com

fb: www.facebook.com/mikevalemusic

sc: http://soundcloud.com/mikevale

 

Poslušaj => Mike Vale ft. Stela Mercury – “Don’t Give a Damn” (Stealth rec.)

http://soundcloud.com/mikevale/mike-vale-feat-stella-mercury-dont-give-a-damn-original-mix

 

Warm up by ALEX CVETKOV

Cirkus, Cr2, BluFin

w: www.alexcvetkov.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.