Tečaji tujih jezikov

Tečaj francoskega jezika

Pravna fakulteta organizira tečaj francoskega jezika za študente, ki se francosko niso učili v srednji šoli, v praksi pa bi želeli delati v institucijah Evropske unije. Tečaj, na katerega se lahko vpiše vsak študent Pravne fakultete, izvajajo francoski predavatelji. Tečaj traja od začetka študijskega leta do aprila. Pred začetkom tečaja se opravi preizkus znanja, na temelju katerega se udeleženci razdelijo na posamezne stopnje. Vsak udeleženec tečaja lahko pokoncu opravljali izpit ter pridobili francosko potrdilo o stopnji znanja francoskega jezika.

Tečaj nemškega jezika 2009/2010

Pravna fakulteta organizira tudi tečaj nemškega jezika za študente, ki se v srednji šoli niso učili nemško. Tečaj, na katerega se lahko vpiše vsak študent Pravne fakultete, izvajajo predavatelji Goethejevega inštituta. Tečaj traja od začetka študijskega leta do aprila. Pred začetkom tečaja se opravi preizkus znanja, na temelju katerega se udeleženci razdelijo na posamezne stopnje. Vsak udeleženec tečaja lahko po koncu opravlja izpit ter pridobi uradno potrdilo Goethejevega inštituta o stopnji znanja nemškega jezika.

Začetni in nadaljevalni tečaj ruskega jezika

Pravna fakulteta organizira tudi začetni tečaj ruskega jezika. Zaveda se namreč pomena, ki ga ima ta jezik za gospodarsko sodelovanje z rusko federacijo in državami, ki so nastale po razpadu nekdanje Sovjetske zveze. Tečaj, na katerega se lahko vpiše vsak študent Pravne fakultete, izvaja ruska predavateljica. Po koncu tečaja lahko vsak udeleženec opravlja izpit.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.