THANK YOU FOR THE MUSIC, DRUGIČ

ŠOU v Ljubljani in Mladinsko kulturno društvo Osti jarej pripravljata svojevrstno glasbeno doživetje ”THANK YOU FOR THE MUSIC vol. 2”, ki bo v soboto, 17. julija 2010, ob 21. uri v Termalnem parku Terme Ptuj.

”Thank you for the music vol. 2” bo poln mladostne energije, glasbe in plesnih ritmov. Mešani mladinski pevski zbor Osti jarej in The String Effect Orchestra se bodo tudi tokrat predstavili s svetovno znanimi glasbenimi uspešnicami, ki jih je za ta projekt priredil Vid Žgajner, študent Akademije za glasbo v Gradcu. Vid Žgajner je vrhunski, vsestranski glasbenik, ki je sodeloval že s številnimi glasbeniki in skupinami, med drugim z Neisho, Omarjem Naberjem, Mi2, Big Foot Mamo, The Soulfingers, Ful cool jazz orchestra itd.

Gosta tokratnega dogodka bosta pevca Mate Brodar, član znanega dua Da Phenomena in Maja Keuc iz televizijske oddaje Slovenija ima talent, kjer je zasedla drugo mesto.

Projekt ”Thank you for the music – svojevrstno glasbeno doživetje”, je največji in najodmevnejši projekt Mladinskega kulturnega društva Osti jarej. Premierno je bil izveden 11. julija 2009 v Amfiteatru Termalnega parka Terme Ptuj. Istega leta so v samozaložbi izdali tudi zgoščenko Thank you for the music. Mešani mladinski pevski zbor Osti jarej in projektni The String Effect Orchestra sta izvedla skladbe legendarnih skupin kot so Abba, Beatles, Beach Boys, Queen.

Organizatorji napovedujejo, da bo letošnji dogodek v primerjavi z lanskim še bolj energičen, še bolj pester in še bolj zanimiv.

Vstopnice za dogodek – cena vstopnice v predprodaji je 7 EUR, za študente in dijake 5 EUR, na dan koncerta pa za vse 10 EUR – je mogoče kupiti na naslednjih lokacijah: FELUKA BAR Videm, TIC PTUJ, Kavarna Kluba Ptujskih Študentov PŠ, Recepcija Grand Hotela Primus, Bar Divino.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.