Tim Urbanya prireja 200. oddajo Rush Hour naslednji petek v Cirkusu

V petek, 24. 1., se bo v enem izmed glavnih ljubljanskih središč zabave – klubu Cirkus – odvil zaključek mini turneje ob jubilejni 200. epizodi oddaje Rush Hour, ki ji lahko vsako soboto prisluhnete na Radiu Center, kadarkoli in kjerkoli pa na podcastu www.rushhour.si.

V štirih letih ustvarjanja se je v tej glasbeni seriji v 24.000 minutah zavrtelo preko 6.000 skladb, s svojimi miksi pa so jo obogatili Avicii, Nicky Romero, Dimitri Vegas & Like Mike, John Dahlback, Fedde Le Grand, Belocca, Ray Foxx, Thomas Gold, Dannic, Danny Avila, DJs From Mars, Yves V, Deniz Koyu, Michael Gray, Paul van Dyk in mnogi drugi elektronski mojstri. Rush Hour je že od samega začetka usmerjen v promocijo sveže klubske glasbe in promocijo svežih imen na sceni, tudi domačih in regionalnih. Tokrat bo Timu mikseto ogrel Alexserra, prodorni mladi didžej in producent iz prestolnice, ki ga je decembra kot svojega predvoznika v klub Cirkus popeljal že Beltek. Več o njem boste lahko izvedeli tudi v novi epizodi oddaje Rush Hour to soboto ob 24.00 na Radiu Center.

 

Več o Timu Urbanyi in Rush Hour si lahko preberete na spletneh straneh www.rushhour.si, fb: www.facebook.com/timurbanyamusic in sc: www.soundcloud.com/timurbanya, več o ALEXSERRU pa na fb: www.facebook.com/pages/ALEXSERRA/305886719428222 in soundcloud-u https://soundcloud.com/alex-36

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.