Timo G predstavlja GSPot

Če še vedno iščete skrivnostno točko G, vam odslej tudi pri tem pomaga Radio Salomon. To nedeljo ob 23h bo v Salomon klubu z oddajo GSpot debitiral nov rezident, Timo G, ki bu bosta pomagala še CHRNS in Maynamic.

 

»GSpot je preslikava istoimenskih zabav v radijski format, v oddaji pa boste lahko ob svežem izboru in eni klasiki, ki je vplivala na moj glasbeni okus, slišali tudi eksluzivni remikse in edite, ki jih podpisujejo regionalni talenti in velika imena svetovne scene,« pravi didžej, ki redno nastopa v domačih, hrvaških in avstrijskih klubih, je pa tudi eden dveh očetov vročega EDM festivala Forestland. Rezident mariborskega kluba Luft in ptujskega X-Tima pri glasbi stavi na energijo, čustva in ritem, je redno ime domačih in regionanih festivalov, oder pa si je že delil z imeni, kot so DubVision, Sick Individuals, Vinai, Dzeko & Torres, Plastik Funk, Alex Kenji in Tom Novy.

 

Salomon Clubu lahko v nedeljo ob 23h prisluhnete na 101.6, 87,7 MHz in kjerkoli na www.radiosalomon.si, serija, ki jo soustvarjajo Mike Vale, Aleksij, Devious, Kleen, Clay Clemens, Timo G. idr. pa je v spletnem arhivu na voljo tudi kot avdio na zahtevo: http://radiosalomon.si/oddaje/klub-salomon

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.