TOP trader – TEKMOVANJE V TRGOVANJU

Študentska borza skupaj s skupino ALTA pripravlja štiri tedensko tekmovanje v trgovanju, imenovano TOP trader. Glavna nagrada za najboljšega traderja je plačana praksa pri skupini ALTA.

Tekmovanje bo trajalo od 11. maja do 7. junija 2011 in bo potekalo na delniškem, surovinskem ter valutnem (FOREX) trgu. Odprli ga bodo z otvoritvenim dogodkom, ki bo v torek, 10. 5. 2011, ob 16:00 v Lila dvorani Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Takoj po otvoritvi bo sledila napredna delavnica, na kateri bodo udelženci spoznal tekmovalno platformo in najpomembnejše elemente aktivnega trgovanja. Delavnico bo vodila izkušena TradePort ekipa, ki bo predstavila tudi veliko praktičnih nasvetov za uspešno trgovanje. Med drugim kako izboljšati uspešnost trgovanja z uporabo tehnične analize, kako nadzirati tveganje z uporabo »money management-a« in kako se »day trading« razlikuje od »swing trading-a«.

Med tekmovanjem se bodo udeleženci lahko udeležili številnih izobraževalnih in razvedrilnih dogodkov, družili z Altinimi strokovnjaki, imeli ekskluzivni dostop do TradePort trgovalne sobe, si ogledali posebne webinarje in bili deležni še mnogo drugih ekskluzivnih ugodnosti.

Tekmovanje je namenjeno predvsem tistim, ki dobro poznate lastnosti finančnih trgov in jih tudi aktivno spremljate, vsem, ki razumete vpetost in prepletenost denarnih, surovinskih in blagovnih trgov s svetovnim gospodarstvom. Seveda pa to ne pomeni, da se začetniki ne smejo pridružiti.

Na tekmovanje se lahko prijavite na spletni strani Študentske borze (www.studentska-borza.com).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.