Tradicionalna Prekmurska gibanica pred vrati

V torek, 16. marca, se bo ob 20. uri na mariborskem ŠTUK-u pričela tradicionalna, že 13. Prekmurska gibanica, ki jo pripravlja Klub prekmurskih študentov.

Na voljo še nekaj vstopnic za prireditev. Mediji lahko za akreditacije zaprosite na spodaj navedenih kontaktih.

Na Prekmurski gibanici se vsako leto zbere okrog 1500 prekmurskih in ostalih slovenskih študentov. Prireditev pa na ŠTUK-u vsako leto slovi kot ena najboljših študentskih zabav v Mariboru. Tudi letos bodo na voljo zastonj prekmurske gibanice.

V preddverju bosta za popularne plesne viže skrbela DJ Urosh in DJ Berti. V dvorani pa bodo nastopili rockerji Sončna uprava, veterani zabav Blue Planet in ciganska etno skupina Langa. Zabava bo trajala vse do jutranjih ur.

Cena vstopnice za člane Kluba prekmurskih študentov znaša 3 evre, za ostale pa 5 evrov. Na dan prireditve bo za vse enotna cena 8 evrov. Lani je zaradi velikega povpraševanja kar nekaj obiskovalcev na dan dogodka ostalo brez vstopnice, zato v klubu svetujejo, da si svojo vstopnico v predprodaji zagotovite čim prej.

Vstopnice so na voljo na Pomurskem študentskem servisu (Murska Sobota), ŠTUK-u (Maribor) in K4 (Ljubljana). V Mariboru in Ljubljani bo možno vstopnico dobiti tudi pri osebnih prodajalcih. Tako kot vsako leto bo organiziran avtobusni prevoz iz Ljubljane in Murske Sobote.

Več informacij na www.kps.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.