Ultra Europe razkriva popoln program

Znanih je vseh 37 didžejev in skupin, ki bodo med 12. in 14. julijem nastopili na največjem regionalnem elektronskem glasbenem spektaklu.

Prihajajo še Hard Rock Sofa, Adventure Club, Jon Rundell, Sunnery James and Ryan Marciano, W&W, Danny Avila, Brass Knuckles in Kryoman Robot show – Prodanih že 35.000 vstopnic, nova cena dvodnevnih kart za Split je 75 eurov. – Dogodek bo snemalo več kot 20 kamer, pričakuje se rekordna gledanost spektakla po internetu.

 

Organizatorji najnovejšega projekta iz Ultrine družine so razkrili še zadnjih sedem imen nastopajočih gostov na prvi izdaji festivala Ultra Europe, ki se bo 12. in 13. julija odvijal v treh arenah Hajdukovega splitskega stadiona Poljud ter dan kasneje, z ekskluzivno zabavo na bazenih in plaži hotela Amfora Grand Beach Resorta, obiskal še mondeni otok Hvar. Vsi nastopajoči po abecednem vrstnem redu so:

 

ADAM BEYER * ADVENTURE CLUB * AFROJACK * ARMIN VAN BUUREN * ART DEPARTMENT * ARTY * AVICII * BINGO PLAYERS * BRASS KNUCKLES * CARL COX * CAZZETTE * CHASE & STATUS * DADA LIFE * DANNY AVILLA * DENIZ KOYU * ERICK MORILLO * FEDDE LE GRAND * GUY GERBER * HARD ROCK SOFA * HARDWELL * JAMIE JONES * JON RUNDELL * KREWELLA * KRYOMAN ROBOT SHOW * LUCIANO * MARCO CAROLA * NERVO * NICKY ROMERO * PORTER ROBINSON * REBOOT * RIOT GEAR * SANDER VAN DOORN * STEVE AOKI * SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO * SWANKY TUNES * UMEK * W&W * YOUSEF

 

 

PRODANIH ŽE 35.000 VSTOPNIC

Ultra Europe sledi uspehu serije, katere največja ikona je Ultra Music Festival v Miamiju, ki je letos zbral čez 350.000 obiskovalcev. Prodaja vstopnic presega vsa pričakovanja organizatorjev in je že dosegla številko 35.000, kupci pa prihajajo iz kar 75 držav. Trenutno je v prodaji četrti kontingent dvodnevnih vstopnic za Split po ceni 75 eurov, medtem ko je vstopnice za zaključno zabavo mogoče kupiti le še v paketih z nastanitvjo pri potovalni agenciji Collegium Mondial Travel. “Zaradi izjemnega odziva domačih in tujih ljubiteljev elektronske glasbe smo se odločili, da bomo nabor predvidenih 30 didžejev in skupin razširili s še nekaj imeni, med katerimi so tako znanci iz največjih svetovnih aren kot tudi najbolj vroči novinci na sceni. V sodelovanju s Heinekenom, uradnim pivom festivala, pa poteka natečaj, s katerim bodo priložnost za nastop v Splitu dobili še štirje neuveljavljeni didžeji. Za ta štiri mesta konkurira že preko 700 kandidatov. Vznemirjenje raste tudi v ekipi, saj nas od festivala loči le še šest tednov, vse teče kot dobro namazan stroj, veseli pa nas tudi odziv obeh lokalnih skupnosti, ki podpirata ta projekt,” je o festivalu še povedal Joe Bašić, direktor podjetja Adria MM Produkcija, ki organizira prihajajoči spektakel.

 

V ŽIVO TUDI NA SPLETU

Kot je že v navadi, bo mogoče festivalsko doganje v živo spremljati tudi po spletu, preko kanala UMF TV na YouTubu, organizatorji pa pričakujejo, da bo Ultra Europe podrla rekord najbolj gledanega glasbenega internetnega prenosa, ki ga je marca z 10 milijoni gledalcev postavil 15. UMF v Miamiju. Dogajanje v Splitu in na Hvaru bo pokrivalo več kot 20 kamer.

 

VSTOPNICE – NASTANITVE – PREVOZI

Najpopolnejše informacije o festivalu Ultra Europe in nakupnih poteh najdete na www.ultraeurope.com; nastanitev in prevoze zagotavlja soorganizator prireditve, agencija Collegium Mondial Travel – www.collegium.si inwww.travel2ultra.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.