Uživaj mladost z SKB ISIC kartico

Se tudi poleg študija izobražuješ? Te zanimajo jezikovni tečaji? Ali se bolj podpisuješ pod popotniško dušo? Si za letošnje študijsko leto obljubljaš športno vadbo, jogo ali več sprostitve z masažami? Če je vsaj eden izmed tvojih odgovorov pritrdilen, je SKB ISIC kartica več kot idealna zate.

 

SKB ISIC Visa kartica je namreč plačilna debetna kartica in mednarodna študentska izkaznica, združena v eno. Z njo lahko negotovinsko plačuješ doma in po svetu, na vseh mestih, označenih z Visa. Prav tako povsem brezplačno dviguješ denar na bankomatih EU s plačilnim sredstvom evro ter ob vsem tem vsakič brezplačno prejmeš še Varnostni SMS, ki te opozarja na dvige in nakupe s kartico. Brezplačno lahko koristiš tudi svetovanje osebnega bančnika, SKB pa ti zagotavlja še brezplačno uporabo Sodobnih bančnih poti.

 

Poleg vseh omenjenih bančnih ugodnosti, ki zagotavljajo enostavno in varno vodenje osebnih financ, ISIC kartica ponuja tudi številne ostale popuste. Koristiš jo namreč lahko v več kot 120ih državah sveta, ceneje rezerviraš letalske karte in prenočišča v tvojih najljubših destinacijah. V tujini z njo ceneje obiščeš tudi muzeje, kino predstave, galerije … doma pa jo uporabljaš za popuste pri študentskih vadbah, masažah, smučarskih kartah, termah in še in še.

 

So se tvoje misli ustavile v tujini? Že razmišljaš kam za najdaljšo noč v letu, med zimskimi počitnicami ali prihodnje poletje? Namig lahko najdeš v ISIC nagradnem kvizu (http://bit.ly/Resi-nagradni-kviz), kjer izveš, katera je tvoja naslednja destinacija, ob tem pa se poteguješ za STA darilne bone v vrednosti 100 EUR. Uživaj v mladosti in poskrbi za svobodo!

 

Preveri več o ISIC-u na: www.isic.si/skb in www.skb.si/isic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.