V Cankarjev dom prihaja eden najbolj perspektivnih mladih komikov na svetu: Daniel Sloss

14. november ob 20h @ CANKARJEV DOM.

Po nastopih v oddaji Conana O’Briena in turneji po ZDA bo Slovenijo prvič obiskal Daniel Sloss – eden najbolj perspektivnih mladih komikov na svetu!

»Zvezda v nastajanju … Neustavljiv!«  (Telegraph)
»Šarmanten, zna se pošaliti na svoj račun in resnično je smešen!« (Time Out)
»Iskrica v očeh in ostra linija obzervacijskega humorja. Njegov humor je smešen, inteligenten in šarmanten. Tako kot Sloss sam.« (Sunday Express)

LIVE! je mednarodno priznana in s številnimi priznanji nagrajena hit predstava stand-up komedije enega najbolj nadarjenih in prodornih komikov nove generacije. Škotski ponos Daniel Sloss, za katerega pravijo, da je pol človek in pol Xbox, je kljub mladosti že dolgo na sceni, za seboj ima že sedem sezon nastopanja na prestižnem festivalu v Edinburghu, kjer so njegovi šovi redno razprodani. Nastopa po vsem svetu, naredil je turneje po Veliki Britaniji, Avstraliji in ZDA, med televizijskimi nastopi pa se lahko pohvali z gostovanji v oddajah kot so ‘Michael McIntyre’s Comedy Roadshow’, ‘Russell Howard’s Good News’ in ‘Conan’.

Nedavno je izdal svoj debitantski DVD, sedaj pa se odpravlja na svojo prvo veliko turnejo po Evropi, kjer bo s šovom LIVE! obiskal večja mesta v kar 16 državah.

Ne zamudite divji večer mladostniške energije in odlične komedije!

Vstopnice: Cankarjev dom, Petrol in Mojekarte.si
Vstopnice po ceni 16€ lahko kupite na blagajni Cankarjevega doma, preko spleta na www.cd-cc.si in preko telefonske številke 01/24 17 300. Na voljo so tudi na bencinskih servisih Petrolu in v prodajni mreži www.Mojekarte.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.