V Kibli bo veselo!

Iz starega v novo leto se bo v Kibli tudi letos zaplesalo ob dobri glasbi izpod prstov DJ Freddy-a in v super družbi mladih iz celega sveta.

Na obisk pridejo Ukrajinci, Španci, Hrvati, Makedonci, Italijani, Francozi, Poljaki, Rusi, Belorusi, Nemci, Nizozemci. S kozarčkom penine se bo nazdravilo za slovo od starega in v pozdrav novemu letu. In kar je najboljše: ne le enkrat – saj se bo novo leto praznovalo po lokalnem času v vsaki prestolnici!

V KiBaru se bo na velikem platnu v družbi mladih z vsega sveta, odštevalo in veselilio vsako uro, od 22h dalje, ko se bo praznovalo rusko novo leto po moskovskem času, ob 23. uri novo leto po ukrajinskem času, opolnoči se zaplesalo na tradicionalno skladbo Silvestrski poljub, ob 1.00 pa bodo praznovali Portugalci. Poleg ure bo na velikem platnu tudi koledar, ki bo odšteval čas do leta 2012, ko bo Maribor s partnerskimi mesti Evropska prestolnica kulture. Tako KIBLA nadaljuje promocijo na svetovni ravni in vabi ljudi s celega sveta, da ponovno obiščejo Maribor leta 2012, če ne že prej.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.