V LJUBLJANO PRIHAJAJO ABOVE & BEYOND IN AXWELL

Potreba po dobri elektronski glasbi bo potešena 26. aprila na Gospodarskem razstavišču, kjer se obeta Dance Republic – Revolution. Obetajo se kar štirje odri, osem ur plesa in dvanajst prvovrstnih didžejev.
Trance bo imel glavno besedo na odru The Land of Mystery, kjer bodo za vaša ušesa in nepozabne plesne užitke poskrbeli Above & Beyond, letos četrti na lestvici DJ Mag. Dodaten “push” za mešalko pa bosta omogočila še DJ Elyksir in DJ Crocy.
Na odru Land of Freedom bo s svojimi himnami plesni tempo diktiral Axwell mojster, ki vsako leto poskrbi za hit poletja. Ob njem pa bosta svoje obveznosti izpolnila še DJ Angel Anx in nepozabni DJ Dean Deen.
Tehno se bo razlegal iz območja Land of Dark. Naša tla bo zatresel DJ Murphy, ki bo uvozil tehno iz Brazilije, kjer slovi kot DJ št. 1. Ne pozabimo pa še na lokalne talente! Tehno invazijo bodo sprožili še DJ Reaky, DJ Lexis in DJ Gumja.
Na četrtem odru, Land of Dreams, pa bosta za chill out ritme skrbela DJ Blasch in Temperzz. Za vstopnico boste odšteli med 20 in 50 EUR, več informacij pa tudi na www.dancerepublic.si.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.