V petek v Cirkusu zvezdnik iz zlate dobe Love Parade – Moguai

Ta petek, 11. aprila, je v ljubljanskem Cirkusu na sporedu 4. večer v seriji B Future Finest. Na teh zabavah se predstavljajo najbolj vroča nova imena elektronske dance glasbe, tokrat pa bo glavni akter izkušeni Moguai.

Če ste odraščali v zlati dobi Love ParadeMaydaya in Viva TV, še pomnite projekt Dial M For Moguai, ki je pustošil po lestvicah s hiti “Beatbox”, “U Know Y” in “Beat the Drum”. Nekaj let kasneje je Andre podpisal himno Sensation White “I Want, I Need, I Love”, ustvaril svetovne pop hite Suggababes (“In The Middle”) in Girls Aloud(“Something Kinda Ooh” in “Fling”), hkrati pa utrjeval svoj status v klubskem podzemlju, tudi v navezi z mojstri, kot so Sebastian Ingrosso, 2raumwohnung in Tocadisco.

 

Moguaijeva reinkarnacija v EDM-zvezdo se je začela leta 2010, ko se je med prvimi pridružil Deadmau5ovi založbi Mau5trap (“Lyve”, “Imperial”, “Nyce”, “Blau”, dva albuma), vrhunec pa doživela lani, ko so na Tomorrowlandu z Dimitrijem Vegasom & Like Mikom predstavili himno “Mammoth”. Po dvajsetih letih didžejanja, ustvarjanja glasbe in vodenja založbe Punx je Moguai bolj vroč kot kadarkoli prej – nenazadnje, sta s Tiestom ravnokar posnela nov hit “Real Life”.

 

Za ogrevanje in zaključek večera bo tudi tokrat poskrbel kolektiv EGE – Echo Green Effect, kot medijski partnerji pa serijo B.F.F., sodelovanje med klubom Cirkus in agencijo Supra Travel, podpirajo tudi Rush Hour, Party Info in Digital Delight.


Nekaj posnetkov za pokušino:

Dimitri Vegas & Moguai & Like Mike – “Mammoth”

http://www.youtube.com/watch?v=6SwF7fzPkhg

 

Punx Up The Volume – American Tour 2014

http://www.youtube.com/channel/UCnjFQz0aLKxxWQHYuZbNQog

 

Tiesto & Moguai ft. Amba Shepherd – “Real Life”

http://www.youtube.com/watch?v=6YUwhT7Wypk

Pa še čista novost:


Elektronska superzvezdnika AVICII in DAVID GUETTA sta ta teden v svojih oddajah premierno predstavila novo Moguaijevo petardo “Aciiid”, ki ji lahko prisluhnete ji  tukaj:http://www.brandnite.com/podcast/david-guetta-197/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.