Vabilo za prostovoljno delo na 30. grafičnem bienalu

Mednarodni grafični likovni center – MGLC vabi vse, ki vas zanima prostovoljno delo na področju sodobne umetnosti in kulture, likovnega in grafičnega ustvarjanja, kulturne dediščine in muzealstva in ki želite pobliže spoznati grafični bienale, da ste kot prostovoljec/prostovoljka z nami na jubilejnem 30. grafičnem bienalu.

Letošnji bienale ima naslov Prekinitev ter bo potekal med 14. septembrom in 24. novembrom na različnih ljubljanskih prizoriščih predstavil več kot 40 umetnikov z vsega sveta.

 

Področja dela: – Pomoč pri izvedbi in postavljanju razstav – Spremljanje umetnikov – Distribucija promocijskih materialov – Pakiranje tiskanih materialov – Vpisovanje dogodkov v elektronske napovednike – Pomoč pri organizaciji posameznih dogodkov – Varovanje razstav – Arhiviranje, zbiranje klipinga – Pomoč pri pedagoških, andragoških in spremljevalnih programih (koncipiranje, koordiniranje in izvajanje programov za vse starostne skupine (vrtce, otroke, mladostnike, družine, seniorje), komunikacija s šolami in koordinacija skupin; vodenje skupin po razstavah (tudi v tujem jeziku), pomoč pri delavnicah.

 

Za prostovoljce bomo poskrbeli po pravilniku o prostovoljskem delu (sklenili bomo pisni dogovor o prostovoljnem delu, prostovoljca bomo zavarovali za čas opravljanja dela, poskrbeli bomo za vračilo stroškov za malico in prevoz in spoštovali ostala določila iz omenjenega dokumenta).

 

Vse, ki vas zanima sodelovanje na grafičnem bienalu, se lahko prijavite do 1. avgusta na: karla.zeleznik@mglc-lj.si ali po pošti Mednarodni grafični likovni center, Grad Tivoli, Pod turnom 3, Ljubljana.

Predstavite se nam in nam napišite kratko motivacijsko pismo in področje dela, ki vas zanima.

 

 

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.