Vabilo za spremljevalce poletnih taborov

V podjetju SAMA Navitas, d. o. o., letos poleti že tretjič organizirajo poletne tabore za otroke, ki potekajo v osrčju Kozjanskega, na Prevorju.
Tabori potekajo za otroke, stare med 4 in 12 let. Otroci doživijo nepozabne počitnice, saj spoznavajo življenje na kmetiji, molzejo krave, jahajo konje, eno noč prespijo na seniku, opazujejo zvezde skozi astronomsko opazovalnico, se sprehajajo po prevorskih gričih, spoznavajo legendo o kozjanskem Robin Hoodu – razbojniku Guzaju, se kreativno izražajo v ustvarjalnih delavnicah (ustvarjanje z glino, polstenje, risanje, ples, šport) in se ob vsem tem učijo osnov tujega jezika, saj večina delavnic poteka tudi v tujem jeziku (angleščini ali nemščini).

Tako kot vsako leto, tudi letos vabijo vse študente in študentke, ki bi želeli sodelovati na poletnih taborih kot spremljevalci in vodje ustvarjalnih delavnic in si s tem nabrati izkušenj s pedagoškim delom z otroki.

Sodelovanje pri taborih je prostovoljno, nudijo pa brezplačno prenočišče in hrano ter seveda prakso s pedagoškega dela pod mentorstvom. Tabori bodo potekali skozi celo poletje, od konca junija do konca avgusta, vsak po 6 dni.

Za vse dodatne informacije in prijave so vam na voljo na e-naslovu info@sama-navitas.si ali na številki 040/256-171.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.