Velike ideje v mestu priložnosti

Vabljeni na dogodek Y.business Success Story z mag. Damjanom Kraljem, direktorjem za trženje in marketing, BTC d.d.. Na dogodku se bomo v Zavodu Ypsilon pogovarjali o uspešnih praksah in nasvetih za uresničitev vaše podjetniške ideje ter spregovorili o pomembnosti vrednot trajnosti in inovativnosti, ki ju gost večera prek mentorstva že uspešno predaja mlajšim generacijam.

Pridružite se nam v četrtek, 19. oktobra 2017, ob 18.00 v prostorih ABC Huba (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubjana). Vabljeni vsi, ki vas zanima delovanje velikih podjetij, uživate v neumornih marketinških razpravah in se želite mrežeti z uspešnimi. Izvedeli boste, kako je uspelo Damjanu Kralju in kakšne nasvete ima za mlade.

Udeležba je brezplačna, obvezno rezervirajte svojo vstopnico!


Agenda:

  • 18.00 – 18.05: Uvodni nagovor: Miha Žefran, direktor Zavoda Ypsilon
  • 18.05 – 18.15: Uvodni nagovor: mag. Velko Glaner, predstavnik Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije – SPIRIT Slovenija
  • 18.15 – 19.15: Voden pogovor: gost mag. Damjan Kralj, direktor za trženje in marketing, BTC d.d.
  • 19.15 – 19.30: Vprašanja iz občinstva
  • 19.30 – 20.00: Mreženje s pogostitvijo

Pogovor z gostom bo vodil Andraž Šiler, strokovni direktor Zavoda Ypsilon.

Kdo je Damjan Kralj? Preberite si kratko predstavitev v angleškem jeziku.

Damjan Kralj se je v podjetju BTC d.d. zaposlil leta 2004, od takrat prevzel različne naloge v podjetju. Med drugim je odigral pomembno vlogo pri uveljavljanju Vodnega mesta Atlantis, sodeloval je pri ustanovitvi ABC pospeševalnika. Njegove usmeritve so vplivale na trajnostni razvoj poslovalnic BTC City. Direktor za trženje in marketing ter član upravnega odbora je postal leta 2014. Njegovo delovanje pozitivno vpliva tudi na področju logistike in voditeljstva. Njegov doprinos k podjetju v prihodnosti bo segal predvsem na področje trajnosti, posla prihodnosti ter inovacij v marketingu. Damjan Kralj je magister Ekonomske fakultete, Univerza v Ljubljani, redno pa prostovoljno opravlja mentorstvo nadarjenim mladim v Sloveniji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.