Vrača se Jimmy Carr!

18. septembra se v organizaciji Tina Vodopivca v Gallusovo dvorano CD vrača ena največjih zvezd britanske in svetovne komedije. – Pozor, ob prvem obisku so karte pošle v 28 dneh, pet mesecev pred šovom – in tudi tokrat hitro kopnijo: parter in prvi balkon sta razprodana že skoraj do polovice!

 

IKONA TV KOMEDIJE: OD PRINCA CHARLESA DO JAYA LENA

Ko je obljubil na lanski premieri, se to jesen k nam vrača eden najbolj originalnih in prepoznavnih mojstrov komedije vseh časov, soustvarjalec številnih RA & TV oddaj, nepopravljiv cinik in, kot si pravi sam, nediskriminatorni žaljivec. Kjerkoli se ustavi, je večer z Jimmyjem Carrom šov, ki se ga ne zipušča – in kot je dokazal že lani, ima tudi pri nas ogromno zvestih oboževalcev.

 

Ob nenehnem nastopanju in potovanjih Jimmy na postaji Channel 4 že od leta 2005 vodi TV-oddajo 8 Out of 10 Cats, kot ustvarjalec in gost pa redno sodeluje tudi v številnih drugih komičnih šovih na vodilnih britanskih TV programih. Izdal je že 9 samostojnih DVD-jev, zaigral v 7 filmih, napisal knjigo o zgodovini in teoriji humorja in bil prvi zvezdniški komik, ki je nastopil v Second Lifu.

 

Med njegove TV-vrhunce sodijo predstave za Princa Charlesa na vsakoletni prireditvi Royal Variety Performance, navdušil je gledalce oddaj Graham Norton Show, Big Fat Quiz Of the Year, Comedy Central Special, Conan O’Brien Show in Tonight’s show with Jay Leno, sodeloval v priljubljeni radijski oddaji Flight of the Conchords, pa tudi na turneji kultne avtomobilistične oddaje Top Gear.

 

HOJA PO ROBU IN MOJSTER HEKLANJA

Jimmyjeve predstave so polne temačnega humorja, hladnokrvnih izvedb in kratkih enovrstičnih šal, ki so pogosto po robu meje sprejemljivega. Kot pravi sam, bodo tudi tokrat šale hudomušne, nekatere nesramne, peščica pa jih bo povsem nesprejemljivih. Jimmy pa opravičuje svoj priimek tudi kot car heklanja – uživa ob provokacijah iz občinstva in drzneže strastno sesuva z mojstrskimi odzivi. Jimmy vam ob tem sporoča: »Na mojem šovu ste dobrodošli vsi, a pustite doma svojo zavest, občutek za spodobne vedenje in moralni kompas, ter se pridite nasmejat!«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.