Vroče glasbeno poletje

žuRajd s prenovljeno ponudbo aranžmajev

Poletja so že tradiconalno nabita z glasbenim dogajanjem, letos pa bo le še bolj pestro. V našo bližino namreč prihajajo velike zvezde, kot so Red Hot chili Peppers, Bryan Adams ali Tom Jones (vsi prihajajo na Hrvaško). Na Dunaju bomo lahko videli in slišali tako kraljico, kot tudi princeso popa. Tako je, k našim severnim sosedom prihajata Madonna in Lady Gaga. O festivalskem dogajanju čez poletje verjetno ni potrebno izgubljati besed. Tako v Sloveniji, kot tudi drugod po Evropi, bo še zelo pestro.

Projekt žuRajd morda že poznate, saj smo o njem tudi pri reviji Študent že pisali. Začelo se je kot nekoliko drugačen način prevoza na in iz zabave, vendar pa je projekt kmalu postal mnogo več kot to. Zaradi vedno večje potrebe po bolj kvalitetni in alternativni organizaciji aranžmajev za mlade, se je žuRajd prelevil v agencijo, ki ponuja več kot ste od koncertnih aranžmajev vajeni – žuRajd je postala agencija s posluhom za mlade. Ker je prvenstveno žuRajd namenjen manjšim skupinam, ki se na koncerte vozijo v bolj komfortnih kombijih, v svoji ponudbi niso omejeni na velika imena rock in pop sveta. Pri njih boste zato našli tudi alternativne in underground dogodke. Če vas zanima prevoz na dogodek, ki ga ni v njihovi ponudbi, jim to lahko sporočite. Za vas bodo organizirali vse od prevoza, nakupa karte, prenočišča in spremljevalca za na pot.

Predlagamo, da se že to poletje odpravite na enega izmed vročih glasbenih dogodkov pri nas ali v tujini. Prebrskajte žuRajd ponudbo za poletje 2012 in si izberite dogodek zase. Uživajte v študijskih počitnicah, ki so pred nami!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.