Y.business seminar: Hekanje časa

Čas je edina dobrina, ki je ne moremo shraniti z namenom, da bi jo kasneje uporabili, zato je še toliko pomembneje, da se naučite organizacije vašega dragocenega časa.

Na seminarju Hekanje časa se boste naučili, kako najbolj produktivno izrabiti delovni čas. Pomembni sta tako osebna kot tudi poslovna produktivnost, saj lahko vaša osebna rutina ogrozi prizadevanja za uspešnost na delovnem mestu. Dela se moramo lotiti premišljeno in strateško, zastaviti si moramo cilje in točno opredeliti naloge, ki morajo biti opravljene. Fokus mora biti točno tam, kjer ga potrebujemo, saj se lahko hitro zgodi, da zunanji dejavniki zmotijo našo koncentracijo, posledično pa zapravljamo dragoceni čas.

Tekom seminarja boste določili cilje in vrednote. Znali boste osredotočiti vaš čas na pomembne naloge in se izogniti motilcem, ki onemogočajo dosego vaših ciljev.

Kdo predava?

:: Uroš Ferlin je eden vidnejših strokovnjakov za pametno porabo časa v Sloveniji, ki je razvil časovno formulo F.A.C.T. in jo uspešno uvaja v podjetja in izobraževalne ustanove. Poleg obvladovanja časa je specializiran za komunikacijo in direktni marketing ter ima opravljen mednarodni certifikat za usposabljanje SDI v komunikaciji.

Kaj se bom naučil/a?

  • Metode za definiranje vaših ciljev
  • Triki, dobre prakse in orodja za organizacijo časa
  • Prepoznavanje motilcev časa
  • Določitev prioritet
  • Učinkovito načrtovanje prihodnosti

Kje se prijavim?

:: Prijavi se na http://ybusiness.si/moduli/grow/manage-like-a-pro/time-management/. Za člane Zavoda Ypsilon udeležba BREZPLAČNA. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Y.business delavnica: Gamification

Na delavnici Gamification boste spoznali aktualno metodo igrifikacije. To je apliciranje elementov igre v vsakdanje procese. Proces je namenjen povečanju participacije, produktivnosti, toka dela in učenja znotraj podjetja/organizacije ali startupa. Dobili boste vpogled v vedno bolj uporabno metodo »gamification«, ki jo v svoje poslovanje uvaja vedno več uveljavljenih podjetij.

Kaj se bom naučil/a?

  • Uvajanje elementov igre v vsakdanje procese
  • Povečanje participacije, produktivnosti, toka dela in učenja v podjetju

Kje se prijavim?

:: Prijavi se na http://ybusiness.si/moduli/grow/manage-like-a-pro/gamification/. Člani Zavoda Ypsilon obiskujejo kratke delavnice s 67 % POPUSTOM. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Kdo predava?

:: Sabina Đuvelek ima številne izkušnje z izvedbo delavnic in predavanj tako v Sloveniji kot v tujini. Dela na področju strateškega razvoja, vključno s konceptualizacijo in implementacijo novih projektov. Skrbi za partnerstva tako s predstavniki odločevalcev kot tudi gospodarstva. Pokriva tematike kot so: psihologija, komunikacija, prodaja, partnerstva, pogajanja, timsko delo in javno nastopanje.

Y.business delavnica: Project tools

Na delavnici Project tools boste spoznali uporabna orodja za vodenje projektov in podjetja. Pomagali vam bodo pri planiranju projektov in lažjemu spremljanju projekta skozi vse faze izvedbe. Orodja, ki jih boste spoznali, so namenjena časovnemu in finančnemu planiranju kot tudi planiranju zaposlenih in vseh drugih elementov znotraj podjetja. Po končani delavnici boste znali pripraviti plan dela, pokazali pa vam bomo tudi napake, ki se jim je pametno izogniti.

Kaj se bom naučil/a?

  • Uporabna orodja za načrtovanje projektov
  • Časovno in finančno načrtovanje projektov

Kje se prijavim?

:: Prijavi se na http://ybusiness.si/moduli/grow/manage-like-a-pro/project-tools/. Člani Zavoda Ypsilon obiskujejo kratke delavnice s 67 % POPUSTOM. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Kdo predava?

:: Anamarija Meglič je direktorica Zavoda Ypsilon. Posveča se strateškemu vodenju organizacije, finančnemu upravljanju, HRM procesom in strateškemu komuniciranju organizacij v sodobnih medijih.

Predstavitev članstva v Zavodu Ypsilon

Članstvo v Zavodu Ypsilon prinaša mnogo izjemnih prednosti. Vse od pridobivanja znanja, širjenja socialne mreže do razvoja poslovnih idej ali odkrivanja potenciala za naslednji karierni preskok. Na predstavitvi vam bomo podrobno predstavili vse prednosti članstva v Zavodu Ypsilon, pogoje in ključne programe, ki so za člane brezplačni – Y.business, Member2Member, Think Y Mastermind.


Dogodek je namenjen vsem ambicioznim in proaktivnim predstavnikom Y genearcije, ki želite uresničevati svoje ideje v krogu podobno mislečih. Zavod Ypsilon združuje 100 najbolj perspektivnih pripadnikov Y generacije in jim omogoča prostor za osebno in profesionalno rast. Za več informacij obišči www.ypsilon.si.

Pridruži se nam v sredo, 22. februarja 2017 ob 17. uri. Predstavitev članstva v Zavodu Ypsilon bo izvedel Miha Žefran, vodja razvoja. Vidimo se v Acceleration Business City HUBu (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana).


Za vprašanja smo dosegljivi na e-mail clanstvo@ypsilon.si, prijave na dogodek pa sprejemamo na https://goo.gl/forms/V0VOfysbB1WTe7U23.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.