Y.business Success Story: Matej Čer (Avant car)

Zavod Ypsilon vabi še na zadnji dogodek Y.business Success Story, ki bo potekal v četrtek, 24. maja ob 18. uri v ABC Hub BTC. Tokratni gost bo Matej Čer iz podjetja Avant car.

Matej Čer je slovenski podjetnik, predavatelj in dolgoletni mentor na različnih programih podjetništva. Diplomiral je s področja motorjev z notranjim zgorevanjem, za kar je prejel tudi Prešernovo nagrado, in nato zaključil še znanstveni magistrski študij MBA.

Njegovo podjetje Avant car je sodoben ponudnik mobilnosti, ki se vse bolj izkazuje kot tehnološko podjetje. Matejeva vizija je pripomogla, da je zaživela vrsta projektov na področju električne mobilnosti – eden izmed najodmevnejših je zagotovo 100 % električni car sharing Avant2Go, ki se po Sloveniji kmalu širi tudi v tujino.

Matej je obenem izkušen vlagatelj, ki sodeluje pri razvoju lokalnih in globalnih podjetniških zgodb. Išče nove priložnosti za napredek družbe in kot mentor svoje izkušnje deli naprej ter pomaga in vzgaja nove podjetniške kadre.

Če vas zanima, kako je Matej začel snovati svojo podjetniško idejo, kaj je botrovalo k temu, da je svoje poslanstvo našel v svetu trajnostne mobilnosti in kako s tovrstno inovacijo vstopiti na slovenski trg ter ob enem spreminjati miselnost ljudi, se nam pridružite v četrtek v ABC Hubu BTC. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.