Youth to Business forum!

 Bi se želeli udeležiti enega izmed največjih izobraževalnih dogodkov za mlade?  Pridružite se nam na 4. Youth to Business forumu, 22. Oktobra, na Študentski areni.

 

Spoznajte svoje bodoče delodajalce

Dogodek Youth to Business udeležencem ponuja odlično  priložnost, da se seznanijo s poslovnim svetom, ter se udeležijo delavnic,  vodenih s strani predstavnikov podjetij. Delavnice so zasnovane na timskem delu in praktičnih primerih, kjer študentje dobijo vpogled v realne situacije podjetji. Zaključni del foruma je okrogla miza v kateri se tudi  dotaknemo vprašanj prihodnosti mladih v Sloveniji ter pričakovaj in želja mladih ter delodajalcev pri iskanju zaposlitve. V kolikor si želite spoznati nekatere od najbolj uspešnih podjetji v Sloveniji, potem je dogodek „Youth to Business“ idealna priložnost za vas.

 

Udeležba na dogodku Youth2Business Forumu bo za udeležence brezplačna. Za več informacij in morebitna vprašanja nas lahko obiščete na Facebook strani: Slovenia Youth to Business Forum (http://www.facebook.com/SloveniaY2B).

In prijavite se lahko prek naše spletne strani: http://www.aiesec.si/forum/. Pohitite s prijavo, ker je število mest omejeno.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.