YOUTH TO BUSSINES FORUM

V soboto, 24. marca 2012, v prostorih Ekonomske fakultete, bo potekal drugi po vrsti Slovenian Youth to Business Forum v organizaciji študentskega društva AIESEC.

Gre za poslovno konferenco, namenjeno študentom zainteresiranim za stik z vodilnimi podjetji z različnih področij ter vstopom v poslovni svet v Sloveniji. Enodnevni dogodek bo potekal v obliki raznovrstnih delavnic, ki bodo zaključene z okroglo mizo, kjer boste imeli možnost poslušanja vodilnih kadrov v podjetjih ter njihove nasvete za vas.

Vodilna podjetja kot so AT Kearney, Microsoft in Mercuri International bodo pred vas postavile izzive, kjer boste lahko pokazali znanja in spretnosti pridobljena na fakulteti in širše.

Poleg omenjenih, sodelujoča podjetja so tudi: NLB, IBM, NIL, PriceWaterhouseCoopers, Hella Saturnus in Studio Moderna. Študentje boste imeli priložnost spoznavanja njihovega načina dela in kompetenc, možnost pa boste imeli tudi spoznati, kakšen kader si v navedenih podjetjih želijo. Tu se za vas ponudi priložnost, kjer boste lahko vprašali karkoli vas zanima in si tako tudi pridobili kakšno zanimivo informacijo ali kontakt.

 

AIESEC, organizator Slovenian Youth to Business Foruma, je največja neprofitna študentska organizacija na svetu, ki zajema preko 110 držav po svetu in šteje več kot 60.000 članov. Društvo nudi članom osebni in strokovni razvoj, vključuje tudi priložnosti timskega dela, mednarodnih praks in delovanj v mednarodnem okolju.

 

Na dogodek se lahko prijavite na spletni strani http://www.aiesec.si/forum, kjer lahko najdete še ostale podrobnosti dogodka.

 

Veselimo se druženja z vami ter upamo, da boste izkoristili ponujeno priložnost. Udeležba je brezplačna!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.