Zaključek Majskih iger!

Glavni in najbolj naporen teden Majskih iger je bil kljub malce hladnejšemu vremenu še posebno zanimiv. V torek smo se v okviru Pohoda na Rožnik zabavali ob zvokih skupin: Precisely late, BO!, Grooveapartament, Zmelokoow, Riblja Čorba in Šundr bend. Četrtkov Dan Mestnega loga, ki je letos zaradi gradbenih del potekal na Tenis Klubu Svoboda pa so glasbeno obarvali: TomCat, LastDayHere, Magnificent U2 tribute bend, Ana Pupedan in Manouche. Tudi kulturni otočki so bili raznoliki, saj smo izdelovali lutke v dobrodelne namene, se učili tolmačenja, balinčkali, prisluhnili stand-up komikom, študiju na Kitajskem ter uživali ob glasbi različnih izvajalcev, kot so: Bassless, Feedback ter PAZ Vinko Vodopivec. Seveda pa ne smemo pozabiti na vse, ki so se za prva mesta borili v različnih športnih disciplinah, vse od odbojke na mivki-pari, floorball-a, pikada, teka trojk, iger brez meja, nogometa na odboj in na mivki, taroka, šaha, namiznega tenisa, boksa ter fitnes delavnice.

Kulturni otoček v ponedeljek 19. maja je bil še posebno raznolik. Najprej  ste na manjšem poligonu lahko  preizkusili lesena kolesa. Sledil je nastop društva kamniških mažoretk Veronika z mestno godbo Kamnik. D’šups Bend, ki je poskrbel za vse žurerje, kino pod zvezdami pa je bil namenjen vsem tistim, ki v sebi nosite vsaj kakšen kanček romantike. 

Že naslednji dan, v torek 20. maja, ste si na zadnjem kulturnem otočku lahko ogledali glasbeno-gledališko predstavo Razprodana ljubezen in komedijo Al Fresco. Nastopila je tudi skupina Soul funked up. Ker pa je, kot pravijo »smeh pol zdravja«, je kot zadnja točka za obilico smeha poskrbela Impro liga.

Kot vsako leto, smo se bomo od letošnjih 31. Majskih iger poslovili v sredo 21. maja za Bežigradom (Kardeljeva ploščad) na koncertu Zaključek Majskih iger. Na zadnjem večeru smo se razživeli in zabavali z izvajalci: Divje rože, Ram session, Red 5 point star, Psihomodo pop in Help!, ki so poskrbeli, da nam bodo tudi Majske igre 2014 ostale v lepem spominu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.