Zaključek akcije »Odpri SRCe in pomagaj otrokom!«

Zavod Študentska svetovalnica v sodelovanju z Rdečim križem Ljubljana zaključuje tedensko zbiralno akcijo šolskih potrebščin za socialno najbolj ogrožene dijake in osnovnošolce.

 

Študentska hiša SRCa je bila v preteklem tednu ljubljansko središče zbiranja šolskih potrebščin. Akcijo zaključujejo danes, v petek 31. avgusta ob 15.00, vse zbrane potrebščine pa bodo Rdečemu križu Ljubljana predali v ponedeljek, 3. septembra ob 9.00 na Študentski hiši SRCe, Židovska steza 6.

 

Marko Orel, vodja akcije: »Zaradi velikega odziva dobrih ljudi se je v prostorih SRCa nabralo čez tisoč novih zvezkov, nekaj ducatov šolskih torb ter večje količine različnih šolskih potrebščin, ki bodo otrokom pripomogle pri učnih uspehih. Neverjetno je bilo videti tolikšno število ljudi, ki so v teh težkih ekonomskih časih prinašali takšne in drugačne šolske potrebščine ter prispevali prepotrebna sredstva. Prepričani smo, da bodo s tem dejanjem v naslednjem tednu s tem marsikomu polepšali dan in pričarali nasmeh na obraz.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.