Zaključek uspešne žurerske sezone v Novi Gorici

Po odmevnem zalitju prve petletke z Dubfirejem se Reload počasi odpravlja na zaslužene počitnice. Še pred njimi pa bo to soboto, 25. maja, v Marcu Polu v Novi Gorici na sporedu zaključna zabava z odlično zasedbo.

Zadnje dejanje doslej, po imenih in produkciji, najmočnejše sezone, v kateri so v Novi Gorici gostovali Paco Osuna, Len Faki, Joseph Capriati, Eric Sneo, Luigi Madonna, Gary Beck, Dave Clarke in že omenjena polovička dueta Deep Dish, bo pripadlo ljubljencu podalpske publike, Marku Nastiću. “Bratski” izbor ni naključen, saj konec sezone, 25. maj, sovpada z nekdanjim praznovanjem dneva mladosti.

Srbski prvoborec se bo predstavil s sodobnim tehno setom, kot je na Reloadih že v navadi, pa bo v baru kluba Marco Polo sledil tudi spodoben after party. Da ne boste rekli, da niste bili opozorjeni in ste zamudili najboljši del žura … Dogodek bomo izkoristili še za zgodnje ogrevanje pred festivalom Barrakud v Zrćah, kjer se bomo med drugim potepali to poletje, Reload pa se na domačo sceno vrača jeseni – s kar nekaj asi v rokavih!

 

 

MARKO NASTIĆ // srb

Recon Wariors  // www.facebook.com/djmarkonastic

 

ALEXANDER G // bih

Exposure, Digital Crew

 

ROLI // si

Reload

 

MAXELL // si

Tronic, M.U.M.

 

DANCA // it

G2G

 

NIKI BENITEZ // it

Diamond Society

 

ROAD TO

BARRAKUD

www.barrakud.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.