EUTOPIA TeamWork 2022 poletna praksa

EUTOPIA TeamWork 2022 združuje multidisciplinarno in multiuniverzitetno ekipo do osmih študentk, študentov z univerz zveze EUTOPIA, ki štiri tedne poleti opravljajo plačano poletno prakso s krajšim delovnim časom na projektu organizacije.

Študentke in študenti se za pripravo udeležite vrste uvajalnih delavnic, na katerih razvijate veščine in spoznate svojo ekipo. Skozi celoten program imate na voljo organizacijskega mentorja.

Cilj TeamWorka je zagotoviti mednarodne in medkulturne izkušnje ter virtualne veščine za izboljšanje zaposljivosti. Z vključitvijo:

  • lahko izboljšaš svojo zaposljivost;
  • pridobiš dragocene mednarodne izkušnje;
  • izboljšaš svoj življenjepis in širiš svojo poklicno mrežo;
  • izboljšaš svojo samozavest in medkulturno razumevanje;
  • razvijaš tudi druge veščine, kot so komunikacija, timsko delo in reševanje problemov ter številne druge (zelo zaželene pri delodajalcih po vsem svetu).

Prijava je odprta za vse študente 1. in 2. stopnje vseh študijskih programov. Projekte bodo izvajale organizacije iz različnih industrij po vsem svetu, tako da bodo naloge ali izzivi široki in raznoliki.

Celoten razpis in kontakt za informacije je dostopen v pdf obliki in tudi v povezavi v POPR-u, preko katerega se zbirajo prijave.

Rok za prijavo je 31. 3. 2022.

VIRUniverza v Ljubljani
Prejšnji članekKakšno spodnje perilo nosiš?
Naslednji članekMENT 2022 – prva napoved

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.