Iščeš poletno delo? Prijavi se za delo v planinskih kočah!

Pomlad se je sicer komaj začela, a čas za iskanje poletnega dela je že tukaj. Če si oboževalec narave in planin, bodo spodnja poletna dela kot nalašč zate!

Koča na planini Razor

Planinsko društvo Tolmin išče nove sodelavce za delo v koči na planini Razor. Delo bo potekalo od konca junija do septembra, iščejo pa oskrbnika, kuharja in pomočnika (moškega ali ženskega spola). Prednost imajo kandidati z ustreznim znanjem in izkušnjami.

Če te delo zanima, svoj življenjepis pošlji na naslov Planinsko društvo Tolmin, Trg m. Tita 16A, 5220 Tolmin ali na elektronski naslov pdtolmin@gmail.com. Rok oddaje je 15. april 2022. 

Kamniška koča

V Kamniški koči na Kamniškem sedlu prav tako iščejo osebi za stalno in občasno pomoč, delo bo potekalo od junija do oktobra. Iščeta se kuhar/kuharica in natakar/natakarica. Od kandidatov pričakujejo vsaj minimalno znanje enega tujega jezika (angleščina), urejenost, komunikativnost in pripravljenost za pridobivanje dopolnih znanj, potrebnih za izvajanje del v planinski koči.

Če te zanima delo v Kamniški koči, svoj življenjepis pošlji na elektronski naslov kolenciztok@gmail.com. Prijave zbirajo do 20. aprila 2022.

Poletno delo, ki ga ne boš pozabil

Kaj še čakaš, prijavi se na zgornja delovna mesta in preživi nepozabno poletje v objemu gora in srčnih ljudi!

Urednica revije Študent

Prejšnji članekMENT 2022 – prva napoved
Naslednji članekVolitve 2022 – Resni.ca: »Jedro problema pri zaposlitvenih težavah mladih v naši državi leži v korupciji.«

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.