Te zanima pisanje? Iščemo pisce besedil za portal student.si!

Portrait of Young Latin Marketing Specialist in Glasses Working on Laptop Computer in Busy Creative Office Environment. Beautiful Diverse Multiethnic Female Project Manager is Browsing Internet.
Foto: gorodenkoff iz iStock

Uredništvo spletnih in tiskanih medijev Študent išče okrepitve! Ponujamo študentsko delo za pisca člankov za spletni portal student.si. Če te zanima, beri dalje!

Ali so ti črke in besede blizu ter imaš žilico za pisanje? Bi bil rad na tekočem z aktualnim dogajanjem na vseh področjih? Je tvoj sanjski job pisanje vsebin za mlade in bi želel imeti možnost dela od doma?

V mladi ekipi, ki upravlja medijske kanale Študent iščemo pomoč za pisanje vsebin za mlade – student.si. Kaj pričakujemo?

  • dober besedni zaklad, osnovno poznavanje slovnice;
  • natančnost in vestnost pri delu;
  • komunikativnost in ustvarjalnost;
  • pripravljenost za delo na terenu: reportaže dogodkov, zabav, premier, koncertov, itd.;

Delo je kreativno, spodbuja nove ideje in ponuja možnost učenja in razvijanja pisalnih sposobnosti. Delo vključuje pisanje člankov na vnaprej dodeljene teme, podajanje in iskanje idej za nove članke in vsebine, pisanje reportaž dogodkov.

Predhodno znanje o pisanju člankov ni potrebno, zaželjena pa je strast do tovrstnega dela. Nudimo 14-dnevno testno obdobje (plačano uvajanje) in možnost kasnejšega dela preko študentske napotnice z rednim plačilom.

CV-je sprejemamo na naslov urednistvo@student.si do 8. 6. 2018. 

Ne odlašaj, prijavi se še danes!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.