Zaposlitveni torek v McDonald’su

ŠOU v Ljubljani v sodelovanju z Zavodom Nefiks ponovno organizira Zaposlitveni torek, tokrat se bo predstavilo podjetje McDonald’s. V torek, 27. 11. 2012, boste v dopoldanskih urah dobili vpogled v delovanje enega izmed večjih svetovnih podjetij.

Začetki delovanja McDonald’sa v Sloveniji segajo v leto 1993, ko so odprli prvo restavracijo na Čopovi ulici v središču Ljubljane, od takrat pa so se razvili v največje slovensko gostinsko podjetje. McDonald’s je eno izmed najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji v zadnjih 16 letih, svojo prepoznavnost pa je še dodatno razširilo z globalno oglaševalsko akcijo s sloganom I’m lovin it.

Poleg predstavitve delovanja posameznih kadrov, ki bodo udeležencem dogodka tudi svetovali pri iskanju prve zaposlitve, bo na Zaposlitvenem torku izvedena tudi delavnico Zaposlitvena pismenost, kjer se boste podrobneje spoznali s pisanjem življenjepisa in motivacijskega pisma. Kadri McDonald’sa bodo udeležencem dogodka tudi razložili, na kaj je potrebno biti pozoren pri zaposlitvenih razgovorih.

Zakaj se je smiselno udeležiti Zaposlitvenega torka v McDonald’su?

  • Ker boš spoznal delovanje podjetja McDonald’s.
  • Ker boš spoznal, kako deluje največje slovenske restavracije s hitro prehrano McDonald’s.
  • Ker boš spoznal ključne kadre in njihove poklicne poti.
  • Ker se boš naučil, kako napisati prijavo za delovno mesto.
  • Ker bomo izvedli delavnico zaposlitvene pismenosti.

Na Zaposlitveni torek v McDonald’su se lahko prijaviš na naslednji povezavi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.